Kvido27 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Kde v Lípě děláš? já tu jsem taky každý den :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 No když tam jedu v týdnu kdy mám ranní a noční, tak jsem v Lípě tak kolem 16ty hodiny, při odpolední směně, když tam mám cestu tak kolem 8 ráno .D :D a o víkendu to je jak kdy. Jelikož mě čekal uplně první servis, tak ho mám od dneška v San Plus. Zítra zase jedu vyzvednout Jo a Kvido27, když jedu do Lípy, tak se zaměřuju na černý fl oktávky, po samolepkách. Tak se třeba taky někde potkáme :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 No já dělám na Děčínský, do práce jezdím většinou ráno na devátou a z práce jak se mi chce nebo nechce a nebo jak to výjde, jenom občas jezdí, třeba už na šestou a nebo ažna čtrnáctou, mám štěstí že si to většinou můžu udělat jak mi to vyhovuje. V San Plus jsem taky parkrát byl, ale zkusil jsem i Horejska a jezdím už radši jenom k Horejskovi. Kvido, spolu už jsme se přeci kdysi jednou potkali v Chotovickém kopci, ale poslední dobou jsem si oblíbil jezdit přes Zákupy a Mimoň. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Taková Arbeit by se mi líbila :D no spíš ta pracovní doba :D. Já jsem zatím směnař :), ale možnosti se nabízejí a tak zkouším. Já makám v Bolce ve Škoda Auto, Sedim u CNCéčka a kontroluju jak to vyrábí a sem tam na tom něco pomačkám, pohoda ;). Jo a vyrábí to díly do převodovky, ještě blíže to brousí ozubení diferenciálu, ozubení pastorků a ozubení rychlostních koleček. Na novou pozici stále čekám a zkouším zasílat životopisy. Všechno v rámci Škodovky teda ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 to já jezdím do práce na 7 :( S OI jsem jezdil k Horejskovi a teď jezdím do SANu, ono si nevybereš, každej servis má svý mouchy. Frigo: jj na to si pamatuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 aaaah, Gerhard Horejsek - kamarad tam koncem lonskyho roku zacal delat, tak doufam, ze by mohly plynout nejaky vyhody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 No to mě podrž :o , okolo baráku mám takový provoz klubáků a zatím jsem na nikoho nenarazil, mimo jedné vyjímky. Bydlím v Jablonném v Podještědí a každý den jezdím do práce do LBC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 No vidíš to, já z Chrastavy Jablonným projíždím každý všední den přes Mimoň do České Lípy a zpět Holt na sebe nenarazíme asi díky těm našim pracovním dobám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Vidim že komunikace se hezky rozjela tak doufám že se takhle rozjedou i regionáln srazy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 V létě se udělá nějaká gril párty u někoho na zahradě :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 No tak to by bylo hodně dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 ze bych konece vyzkousel, jak se spi v kombiku ? v predchozim vozitku jsem se taky uz parkrat vyspal, ale absolvovat vic jak jednu noc je o holej zivot 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 12, 2014 Sdílet Odesláno Leden 12, 2014 Já myslim že by to šlo. Já když sklopim sedačky, tak to na dýlku je pohoda, akorát je naprd že to vytvoří takovej schod :/ jinak na nouzové přespání myslim nebí problém :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 To neni vubec špatnej nápad s gril párty :D ...a jinak doufám že v létě vyjedem jako kolona na octavia sraz do Žamberku! ;) minulej rok jsem jel sám a potkal jsem jen dva liberečáky,tak snad to bude lepší co kluci? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiraPros Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Jen tam mezi řečí... koukám z vokna a v Liberci by to za chvíli šlo i na sněhu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Jedu z noční, v Mladý Boleslavy jen deštík a tady doma u mě bílo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 http://bit.ly/LduBqy - bacha, klouze to... vcera to nepekne odnesla Octulka kousek nad mestem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Zdravim vespolek chvilku se tu uz pohybuji ale jeste jsem se nejak nedokopal k registraci a poplatku ale asi to drzy udelam a pridam se na stranu liberecka ikdyz jsem od vedle (varnsdorf) a urcite dorazim na nejaky sraz ted to jeste asi nestihnu musim dat octu po pozaru do kupy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Jeste bych potreboval poradit kde nechat prelestit lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
n3oklan Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Ahoj, nevim jestli by me nekdo nesestrelil za reklamu, ale v RBK by to mel delat Marek Mařík - kdysi nam cistil interier ve sluzebakach a muzu rict, ze vypadali jak kdyby vyjeli z autosalonu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 18, 2014 Sdílet Odesláno Leden 18, 2014 Udělej si doma sám, je to moc velká zábava 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 No normalne si to doma prelestim i na voskuji ale tohle bude chtit asi strojne na 5 dverich je zlatej nadech od ohne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Koukam, ze Vas tu par je, bych se mohl zucastnit nejake seslosti az nejaka bude, jestli bude cas ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 Pokud máš tuhle sobotu čas tak se ukaž v 18:00 v OC Nisa Liberec,podzemní parkoviště vjezd od škoda autosalonu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 (upraveno) Tak na téhle akci nebudu :D Upraveno Leden 22, 2014 uživatelem vlades92 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 22, 2014 Sdílet Odesláno Leden 22, 2014 V tento termín jsou 3 srazy octavia clubu, vyhlašuji soutěž :D v kterém regionu bude největší účast v podobě aut ;). Cena pro vítěze neznámá, asi teda žádná. Hm takže to soutěží ani nejde nazvat :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Pokud máš tuhle sobotu čas tak se ukaž v 18:00 v OC Nisa Liberec,podzemní parkoviště vjezd od škoda autosalonu ;) Kolik Vas tam bude ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 23, 2014 Sdílet Odesláno Leden 23, 2014 Já si myslím že takovejch 10 aut jo ;) je pravda že každýmu se to nehodí, ale zatím propadáky nebyly :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Tyjo, já mám takovým způsobem zasviněný auto, že jsem ho ještě tak zasviněný neviděl to bude ostuda :D. Minulý víkend jsem jezdil na Moravě a to pršelo a sračky. Umýt jsem to nestihl, Ted jsem měl týden odpolední, jezdil jsem autem, samozřejmě sníh a mráz. v garáži to nestíhá ani rozmrzat. Takže už to do zítra asi nijak nedám do pořádku :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M@lis Odesláno Leden 25, 2014 Sdílet Odesláno Leden 25, 2014 bud v pohodě Jardo já to mám zas celý šedivý :D ...chtěl jsem si to umejt ale je -13 tak na to kašlu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.