mario33 Odesláno Prosinec 9, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2014 Zdravím. Měl bych na Vás dotaz mohu použít tuto chladící kapalinu Sheron Antifeeze Maxi D do tohoto typu motoru? V návodu k obsluze je napsáno norma TL VW 774 D G12. Podle nějakého testu je Sheron Antifreeze Maxi D hodnoceno jako nejlepší a co splnuje nějaké normy.Díky moc Ještě mám dotaz když stojím delší dobu a zkontroluju chladící kapalinu tak je na minimum.Je to normální? Protože když někam dojedu a chvilku počkám a kouknu se kolik toho tak je tak je to na max. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Použij to co splňuje tu normu TL VW 774 D G12 a je to normální, hladina u zahřáté může přelézt i rysku max. Důležitý je to za studena aby byla na, nebo mezi ryskama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario33 Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Použij to co splňuje tu normu TL VW 774 D G12 a je to normální, hladina u zahřáté může přelézt i rysku max. Důležitý je to za studena aby byla na, nebo mezi ryskama. Takže když za studena je tedy na minimu tak mám to dolít na max nebo radši jenom mezi ryskama min a max? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Dej to mezi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mario33 Odesláno Prosinec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Tak jsem zjistil, že ten Sheron Antifreeze Maxi D splnuje normu VW TL 774 D/F G12+. A v manuálu k obsluze je napsaná tato norma VW TL 774D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Prosinec 10, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2014 Není co řešit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.