Oskar1 Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 Mám takovej problém. Při startování za studena mi octávka sice chytne ale jako by jeden válec nebyl nažhaven. Ale po kraťonké době se chytne. Za tepla nepo chvilce běhu to naskočí bezproblémů!! ;) Nemůže být nějaká žhavička špatná?? Už se vám to někomu stalo?? Dá se na to nějak přijít kromě demontáže svíček?? Dají se případně někde koupit origo nové svíčky za rozumnější peníze jak ve Škodovce??? Díky za vaše rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 špatnou žhavící svíčku u OII ti ukáže diagnostika a za dobrej peníz ji koupíš ZDE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Díky za odpověď. Zajedu na :) diagnostiku a hlold mi řeknou kterou vyměnit. Ta cena za svíčku je fakt SUPER!! Ale už jste někdo tuhle konkrétní svíčku použil?? Má stejnou životnost jako ta origo?? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Díky za odpověď. Zajedu na :) diagnostiku a hlold mi řeknou kterou vyměnit. Ta cena za svíčku je fakt SUPER!! Ale už jste někdo tuhle konkrétní svíčku použil?? Má stejnou životnost jako ta origo?? Díky. jj je to přímo originální díl (zn.BERU) a já jsem si ji zde taky kupoval, takže můžu jen doporučit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Taky bych ti doporučil vyplnit si v profilu odkud jsi, protože když budeš mít nějakej problém, tak se pak může najít v tvém okolí nejakej člen OC, kterej ti auto na VAG může napíchnout .... a pak poradit co a jak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Leden 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Díky moc. Svou chybu napravim. Budu se muset na to podívat . Tak jsem si myslel že tahle bolest jako že odejde žhav. svíčka je překonaná ještě jsem totiž od nikoho neslyšel že by se mu to u OctavieII stalo . Asi budu jeden z mála . Asi jako vždy. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 10, 2010 Sdílet Odesláno Leden 10, 2010 Tak ještě to není jistý, že ti odešla ta žhavící svíčka to ukáže až diagnostika kde je problém, jinak bys určitě nebyl jeden z mála, protože všechno má svou životnost a spousta lidí ani neví, že jim odešla žhavící svíčka a zjistí se to až při diagnostice. To byl i můj případ, šel jsem si něco kódovat do auta a při tom jsem zjistil že mě odešla žh. svíčka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Stalo se mi V létě 09 že jsem si nechal náhodně udělat diagnostiku a ukázalo mi to špatnou svíčku na druhém válci. Řekli mi že je to jen softvérem a nahráli mi novej prý udělali nové úpravy. A pak mi to načetli i pozdějš a už to nic neukazovalo. Zkusim to nechat ještě jednou načíst a ukáže se kde je zakopanej pes. Ale při ceně těch žhaviček je nechám vyměnit rovnou všechny. Není někde nějakej nákres jak to bych si to mohl vyměnit sám??? Kdysi jsem to měnil u starého golfu a peugeota a byl to porod. Jak je to tady??? Musí se něco zásadního dodržet ?? Něco co se nesmí podcenit?? Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 11, 2010 Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Nic na tom není zvládneš to sám ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Oskar1 Odesláno Leden 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2010 Děkuju za nákres. povolím je očkovým zahnutým klíčem a pak utáhnu citovka a bude vše ok. Kde se dají sehnat tyhle servisní postupy??Moc by se mi to hodilo aspoň bych si ;) se všim poradil sám..Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.