Morgaine Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Hezké Vánoce přeju! Stala se mi taková drobná nehoda, jako již mnohokrát, parkovala jsem na parkovišti a škrtla lízátkem o obrubník, při vycouvání se lízátko svlíklo z nárazníku. Na to už mám chvaty a hmaty pro nasazení zpět. Jenže dneska jsem si všimla, že nad pravým kolem jsou olejové skvrny, nějaký olej se zřejmě uvolnil, jak to lízátko vypadlo. A navíc pod autem vypadlo toto: (foceno na sedačce s protipsí úpravou). Vůbec nevím co to je nebo odkud přesně to vypadlo. Otevřela jsem kapotu motoru a koukám, že ta mastnota je z prostoru motoru, nejvíc mastná je taková ta tlustá truba (asi přívod vzduchu) a mastnota je všude, i na káblíkách, co vedou ke světlu. Mám se znepokokojvat? Co to je? Mám urychleně vyhledat automechanika? Díky za každý komentář. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Netece ten olej z intercooleru? Pokud je v nem olej asi se s tebou louci turbo, urcite nechat vycistit aby se ten olej nedostal kam nema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Odkud přesně to je, to těžko poznám svým laickým okem. Hlavně netuším, jak dlouho mi to tam takhle netěsní. Intercooler už mi jednou měnili, příčina podobná, spadla jsem pravým kolem do díry, ale to chcal olej víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 (upraveno) Ono to jde takhle špatně určit odkud to přesně prolíná/teče. Nejlépe jestli máš možnost za někým zajet a pak sundat nárazník a ví se hned kde je netěsnost. Ale jak píše Košin, buď je to ze samotného intercooleru nebo je možnost, že to netěsní kolem spojů na vedení vzduchu u intercooleru. A ten plast co ti vypadl je usměrňovač vzduchu, je přichycen přímo na intercooleru ;) Upraveno Prosinec 26, 2014 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 26, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Ten nasavaci bazmek co mas na psi podlozce,je pred intercolerem - jak je nasavaci mrizka - a ten ti preklepal dirku do intercoleru .Jak jedes tlak od turba ti ten olej pres dirku vyfukuje -proto si myslim ze to mas vsude masne. Je to casta zavada. Proklepane to budes mit nekde po obvodu jak byl ten nasavac. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Prosinec 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2014 Evidentně to mastno tam bylo už před tím obrubníkem, ten mě na to akorát upozornil. Už jsem domluvená, že zítra případně v neděli se mi na to podívají. Snad to není moc poškozený a zvládnu tam dojet. Teď stojím u baráku, zkontroluju večer, jestli tam mám louži, nebo to jen prolíná. Díky za tipy. Mám na tyhle vánoční "nehody" štěstí, achjo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Jak jsi dopadla ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2015 Ještě jsem nedopadla, strejdovi do toho přišla neodkladná jiná práce, zavolám mu dneska. Jakmile budu mít nějaké info, tak to sem napíšu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.