aless Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Zdavím, prosím o radu. Mám octavii 2 1.9 tdi 77kw 4x4. Při zatáčení doprava se ozývá z levé strany bouchání a lupání, dělá to jen když přidávám a ubírám plyn. Když jedu rovně nebo doleva tak nic. Může to dělat uložení převodovky(silenblok) a nebo je to vnější homokiněták? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 31, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2014 Bud vnější nebo vnitřní na levým kole, zvedni to a zkus to rukou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nekva Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Ahoj. Mám na 2.0 TDI něco podobného. Klepání při jízdě pod plynem, víc v pravé zatáčce. Když couvnu a pak jedu dopředu tak to na chvíli přestane, klidně i 50 km. A hlavně to klepe dost nepravidelně jeden den nic potom znovu. Měl jsem prasklou manžetu na vnitřím kloubu. Byl plný vody a bez vazeliny. Po výměně klepání pokračuje.Celá poloosa byla venku, zkoušeli s ní různě kroutit všechno na pohled v pořádku. Dneska jsem byl na technický a žádnou závadu taky nenašli, třeba ložisko nebo něco volnýho. Takže už nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nekva Odesláno Leden 21, 2015 Sdílet Odesláno Leden 21, 2015 Vyměnil jsem ještě vnější kloub a je po problému. Manžeta byla úplně v pořádku a uvnitř ani trošku vazeliny. Jako by ji tam někdo zapoměl dát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.