SKAJA Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Hmm, proč ne. Docela by se mi to líbilo. Je to takovej správnej retro úlet...navíc to bude slušná raketa, takže dokonalej sleeper. Si tak člověk v Audině nebo Báwu letí v levým pruhu a najednou se na něj pověsí Gazík a začne vyblikávat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Skajo včera jsem byl zasmluvňovat Caliber cars, tam by se ti líbilo na dvoře 3*hummer, cadilac escalade, v salon tundra ram1500, corvette, camaro, mustang 69 i 2014 provedli mě i dílnou no jako zaslintal jsem si, řikal jsem jim že budu jezdit častějc pro smlouvy :D Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 (upraveno) Borci, tak jsem posnidal domaci pastiku od polovicky a prisel kolega a donesl cerstvou tlacenku s teplym chlebem na svacinku Myslim, ze jsem se prave prepnul na Vanocni rezim :jelen: ##edit: at je na srazku o cem povidat http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=30456 Upraveno Prosinec 8, 2015 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
yarda Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 http://technet.idnes.cz/auto-zavolalo-na-majitelku-policii-duc-/tec_technika.aspx?c=A151207_181047_tec_technika_pka#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=technet&utm_content=main Taky dobry...xD Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Tlačenku bych taky dal. Klidně na bylinkách :jelen: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 Mi ta kauza VW začíná připomínat Slunce Seno :D Tadyhle nákupy za statisíce, třikrát posíláme oznámení, že se vemete, že se nevemete, že se vemete, že nevemete Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Prosinec 9, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2015 (upraveno) Od zítra Kaufland - Jagermeister za 248,- Upraveno Prosinec 9, 2015 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Pohodový pátek všem, když už se blíží ty Vánoce, tak tu je jedna fotka. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 pokud jsou plné, tak budou určo veselé :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 11, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Otázka, jestli nejsou vypité v průběhu roku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Tý jo, hustý Prázdných flašek bych na to měl doma dost, ale kde vzít ten stojan :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2015 Jinak jsem byl na poště vyřídit kvalifikovaný certifikát, abych od novýho roku mohl posílat DPH na FÚ elektronicky a překvapivě to proběhlo bez větších komplikací. Upřímně řečeno jsem nečekal, že naše vesnická pošta si s tím bude vědět rady hned napoprvé Sice kvůli tomu člověk musí napřed vyplnit Smlouvu o poskytování certifikačních služeb, připojit k ní Seznam pověřených osob, Seznam žadatelů a Údaje pro vydání certifikátu, ale na všechno maj formuláře v PDF, takže si to člověk v klidu doma vyplní, vytiskne a na poštu jde připraven :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2015 Tak stromek nebude, v rámci předvánočního úklidu šly flašky do kontejneru :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Prosinec 13, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2015 bejt to vratný tak je na slušnou párty zase :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Dobré pondělní ráno, tak sobotní výlet do Drážďan se povedl. Kam se hrabou trhy v Česku. Tam je to zcela jiná atmosféra. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Tak vypadá to pěkně, to se musí nechat Ale lidí koukám taky plno, jako všude. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Jako lidí tolik, že se posouváš synchronizovaně Ale takovou vánoční atmosféru jsem teda letos na žádným náměstí ještě neviděl. Každý stánek jinak vyzdobený, lidé na pódiu zpívali koledy, a to co tam prodávají a jak to chutná, no to je taky něco zcela úplně jiného. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 To by mě zrovna zajímalo, to co tam prodávali. Jak to vycházelo cenově třeba v porovnání s Prahou, Brnem? Myslím ty punče, svařáky a tak. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 V Brně jsem na trzích byl, ale nic nepil. V Praze (stánek na nám. Republiky z Vinařství Kubík) bílý/červený svařák 45 Kč 2dc se švestkou a velmi příjemná dámská dvojice prodavaček k tomu. Drážďany 2,50 - 3 € za 2dc, vyzkoušeno na více stáncích a chuťově ještě o nějaký level lepší jak v Praze. Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 Za me v Brne, co se vanocnich drinku tyce, tak Zelnak chutove lepsi nez Svobodak. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Prosinec 14, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 14, 2015 My zatím jen degustrovali turbomošty a jeho deriváty na Svoboďáku :jelen: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 15, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Ty informace se mění ze dne na den... Škodovky a volkswageny zřejmě nebudou muset kvůli emisím do servisu: Servisní kontroly pro vozy Škoda a další značky koncernu VW s dieselovými motory umožňujícími obcházení emisní měření zřejmě nebudou v ČR povinné, uvedl ministr dopravy Dan Ťok. více ZDE Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2015 Já neříkám ani tak, ani tak, ale na má slova dojde :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 16, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Strejda nám něco tají? více ZDE Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Když jsem s ním mluvil naposledy, tak se zmiňoval o tom, že má teď nějakou poměrně intenzivní práci a plánoval služební cestu po Evropě :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2015 Tak už se jim Hyundaie nelíbí :D Nicméně tady bych se asi (ač nerad) Korejců zastal. To, že to má pohon všech kol neznamená, že to je teréňák. A je úplně jedno, jestli je to ix35, nebo by to byl Yeti, Tiguan či X3. To jsou auta maximálně do horských oblastí, kde to na zasněžené asfaltce vyjede na kopec. Ale těžko to bude lítat po poli někde v Maďarsku. Na to ať si koupí Wranglery, s těma se bude hlídat hranice jedna báseň B) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Prosinec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 Jo, to byl dobrej džouk :D By mě zajímalo, jak to někoho napadlo...přeci jenom s tím bylo dost práce to pochystat Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Prosinec 17, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2015 To teda, celá ta konstrukce atd. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky