Jump to content

Brněnská knajpa # 4x4+3 O:-)

SKAJA

Recommended Posts

Samozřejmě přes zaměstnanecký voucher. Dokonce mi v pátek volala slečna a sdělila mi, jestli vím, že mi bude končit paušál a že mi nabídne různé nabídky. Jak jsem řekl, že mám voucher, byl hovor u konce. Řekla, že mi není schopna s ničím konkurovat.

post-229-0-39633800-1481194920_thumb.png

pozvánka do eshopu s 50% slevou

post-229-0-74923400-1481194999_thumb.jpg

obdržená nová smlouva

Tak ono je to těžký, když jsou jen tři reální operátoři...to se jim pak poměrně snadno udržuje status quo. Kdyby jich bylo deset, už by se někdo našel, kdo by tu cenu podstřelil :)

Ale je to i o lidech, když jim to akceptují a platí, tak je logický, že operátoři dobrovolně ceny neshodí, to by neudělal žádný obchodník. Takže začarovaný kruh.

Jo jo, poslední dobou mě O2 taky začíná pěkně štvát, ale jelikož platím za mobil s netem asi 220-230 Kč, tak to neřeším. Ale doma jsme zrušili O2 TV a chtěli rušit i pevnou linku, ale na to dali slevu, tak zatím zůstala. A VDSL od nich mít musíme, nic lepšího tam není a do vesnické WiFi jít nechci.

Jj, je to tak. Ono asi taky záleží na starostovi / zastupitelstvu, o co se zasadí. Já bydlím ve městě 10tis obyvatel a je tam VDSL a WiFi (sídliště má kabelovku a je tam tuším i net, my jsme periferie).

Ale chalupu mám v sousední vesnici s 800 obyvateli a tam mají už pár let natahanou optiku. Jede jim na tom telefon, televize a samozřejmě net :palec:

Tak to mají i v Syro. Než tam vznikly "milionářské čtvrtě", měli místní kdo ví co. Po zástavbě tam přivedli optiku a mají tam skoro levnější a spolehlivější připojení jak Netbox. Více zde, společnost Vivo

Na druhou stranu jsem se v pátek loučil s penthousem v Lískovci, kde někteří z fora i leccos zažili. Zaujalo mě, jak má vyřešené připojení Netbox. V bytě byla před několika měsíci zrušena smlouva na služby Netboxu a nový zákazník si jen připojí kabel do nějakého zařízení, vyplní pár údajů o sobě, zaplatí kartou a je hned online. Žádný šaškování, žádný technik, žádné čekání na papírové smlouvy apod. Opravdu luxus ta samoaktivace. Který z poskytovatelů tohle má? Minimálně u O2 nebo UPC člověk potřebuje speciální zařízení a už jen to je ztráta času a další výdaje navíc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Zdravím, chtěl bych se zeptat na radu, jestli se s tím někdo nesetkal. Před půl rokem jsem měnil kompletní spojku – set s dvouhmotovým setrvačníkem Sachs. Spojku jsem normálně zajížděl. Asi před dvěma měsíci se objevil silný kovový zvuk, jako by bylo něco ve spojce zaseknuté. Během toho dne to ale samo přestalo. Dnes se ten zvuk objevil znovu. Je slyšet pouze když auto běží na volnoběh, případně při jízdě když vyřadím. Jakmile je spojka v záběru nebo lehce přidám plyn, zvuk zmizí. Nesetkal se s tím někdo nebo nevíte, co by to mohlo být? - spojka zabírá krásně - řazení jde hladce - spojka neprokluzuje Díky za rady.  
    • Takže díky za pomoc. Pomohlo odpojení baterky, sice nadvakrát, ale pak se objevil ve výpisu. První odpojení cca pět minut, no asi to bylo málo na Polar, takže podruhé na půl hodiny a voilá Polar je zpět. Ještě jednou díky, možná ani netušíte jak jste mi pomohli.
    • Díky za vaše názory, kotouče a desky jsou 2 roky nové, teď ( poté , co se na pravé straně po krátké, rychlé  jízdě opravdu kouřilo, smrdělo to fest  a byl teplý i celý AL disk ) se měnily lanovody a 1 brzdič, vyměněna kapalina + odvzdušněno přes přístroj BOSCH - to dělá běžně a věřím, že profesionálně. Tak nevím, mechanik je jinak výbornej, jdu tam znovu, uvidíme, chybička se mohla vloudit, ....
  • Create New...