vorlajz Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 hele... Lancelote... jestli budeš mít na dálniční provoz ix20 s 1.4 CVVT, tak je mi tě upřímně líto... :D :D :D jo a u mě to po dnešku vypadá na O II FL - 1.6 TDI 77 kW ... výbava takový lepší základ... žádný terno... hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Vypadá to tak :( Jsem z toho opravdu smutný. To vůbec není auto na dálnice ani s tou 1.6. Tu OII ti upřímně závidím. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 tak ta 1.6 už by byla v pohodě myslím... ;) proč ti nedali alespoň naftu...??? co děláš, jestli to není tajné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Nevím, uvidím jak to dopadne. Dělám v jedné státní organizaci, ty Hyundaie jsou z té velké zakázky, co vyhrál Hyundai loni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 že by Česká pošta? :D nebo jsem vedle... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 1, 2016 Sdílet Odesláno Březen 1, 2016 Až nějaký povoz dostanu, tak sem o něm poreferuji a přihodím foto, ze kterého půjde vytušit, která že stání organizace to je a není ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 jasný... jsem zvědavý... ;) ta ix20 není jinak úplně špatný auto... prostorově ok... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Dneska jsem otvíral pátý dveře...mokrý, protože prší...a při zvednutí jsem zjistil, že voda ze dveří teče přímo na roletku... To soudruzi nějak nedomysleli... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Holy... tak to mám taky, je to na prd... dost nedomyšlený... snažím se to při mokru otevřít pomalu, aby to stihlo odtéct... ale je to fakt nedomyšlený... a co jinak? zkoušel jsi zhasnout ten displej? nějaké nové dojmy? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 S tou roletkou v kufru ma problémy i kamarád, který si i30 kupoval cca pul roku zpět. Též mu to nějak špatně navíjí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Ta roletk nemá proste rada zimu... Já ji na záruku už měnil... Ale je T porad stejný... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 S tou vodou si nedělejte až takový starosti.. Ono to je totiž stejné i u Passatu B8 kombi... :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 asi je to daň za dyzajn :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Jo, asi to tak bude.. Ale dost mě to překvapilo.. Navíc kolega má elektrické otevírání, takže to nemůžeš zastavit, nechat odkapat vodu a pokračovat v otevírání :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Stejně je rok od roku čím dál větší sucho, takže je to vlastně vizionářská myšlenka :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 S tou vodou si nedělejte až takový starosti.. Ono to je totiž stejné i u Passatu B8 kombi... :-/ Kua Peťo, nestraš Jinak ať nejsem úplně OT tak je fakt, že poslední dobou slyším na Hyundai jen chválu a i designově už ty auta vypadají rozumně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 (upraveno) Ale jo, vnější vzhled je dobrej, přístrojovka už nevypadá jako kus řídícího panelu z Enterprisse :-) Ale nacházím drobné ergonomické nedostatky, nebo věci, které podle mě, šly zadarmo vyřešit líp. Dneska jsem zjistil, že když si zapnu muziku z USB, tak šipky na volantu neslouží k listování mezi skladbami, nebo alby. To jde jen na rádiu tlačítkama, nebo otočným voličem, kterej je na straně spolujezdce. Mám dost dlouhý chapadla, ale i pro mě je to nepohodlný. To tlačítko se šipkama přepne audio zpět na rádio...nechápu proč. Zlatej středovej ovladač u medvěda...stisknu, jsem mezi alby, otočením najdu album, stisknu a hraju. Nebo to udělám z volantu šipkama. Žádný lovení na přístrojovce. Dneska jsem byl v Praze, nějak jsem se neloudal a spotřeba 5,6L. Celkem zatím najeto nějakejch 1300km Upraveno Březen 4, 2016 uživatelem Holy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 Kua Peťo, nestraš Jinak ať nejsem úplně OT tak je fakt, že poslední dobou slyším na Hyundai jen chválu a i designově už ty auta vypadají rozumně :) No vidis,ja uplne zapomnel,ze mas objednano..Je to bohuzel tak a dost me to zklamalo :-( Ale.do Hnujdaje bych urcite nesel.Nelibi se mi interier ani zevnejsek..Urcite si udelal dobre s B8kou ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Holy... Na 100 procent vím... Ze trna šipkama na volantu se dají pisnick z USB přepínat... Na změnu zdroje signalu je na vola tu to tlačítko s temi carkani do tvaru kolečka ... ;) Za chvíli vyrážím do Jeseníku. auto se plni... Jsem zvědavý na spotřebu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Takže přátelé... Můj kufr dnes "pozřel"... Boby dětské, lyže, hůlky, přeskáče dětské, řetězy v boxu, přeskáče panské a dámské, tři sportovní tašky s oblečením, velkou nákupní tasku s jídlem a malou lednicku rovněž s jídlem, několik párů bot a 2 trolejbusy a 1 autobus. :) prilby pojedou za přední sedackou :) ufff... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Vorlajz: Aha...tož to vozkouším... Jen tak, nějaký vobrázky mýho bělouše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snike Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 @Holy: ty delas v RPM Service? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 jj...je na tom něco špatnýho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Jsme už v Ramzove... Na parkovišti se mi bohuzel podařilo najet na pařez, který nebyl vidět... Zůstal jsem na něm doslova viset... Vyjet neslo. Vytáhl me manik se Scoutem O II. Hazel mi autem ze strany na stranu a nakonec se to podařilo. Pak jsem odjel k ubytku... Uvidím... Zda je to v pořádku. Je to teda pech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Ty jo...snad to bude ok. Možná nechat po návratu skouknout spodek a geometrii... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Urcite... Je to k vzteku :( snad to bude ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Záleží o co se to šprajclo, ale nemyslím si, že by to byl nějakej velkej problém. Až pojedeš po rovný silnici, zkus, jestli auto netáhne do strany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Jojo... V pondělí nebo v úterý pojedeme něco nakoupit, tak to vyzkouším ... Diky. Ted to bude ode mne dost neodborne řečeno.. Ale leželo to na tom zeleze co vede od kola smerem ke středu auta... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Březen 5, 2016 Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Opřelo se to o rameno - to je nejpevnější část nápravy, takže bych neviděl problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2016 Tak to jsi me uklidnil... ;) Naštěstí jsem jel pomaloucku a v momentě, kdy jsem už brzdil, tak to cvaklo... Ale sjet jsem z toho sam nemohl. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.