Přejít na obsah

Ovladání klapek topení

Guest fialax

Doporučené příspěvky

Mám malinký problém na me koktě rv. 99 se mi na regulaci nedaří přepnout klapku na výdechy na okno zustane v polovine mezi výdechem na nohy a oknem když odpojím bovden tak ovladač jde posunout do krajní polohy takže chyba bude na druhem konci jenže už jsem rozebral snad vše co mi šlo a nemužu přijít na to jak se dostat k druhemu konci bovdenu abych zjistil kde je problem. Prosim vas řekněte, že je jednodušší způsob než sudnání cele palubovky. Díky.

Odkaz ke komentáři

No tak jsem to vyřešil a přišel jsem se svámi podělit o výsledek kdyby náhodou měl někdo v budoucnu podobný problém

Ovládaní klapek má dva bovdeny u mě byl jeden šedý ten reguloval vydechy v palubce a nohy a druhý černý ten reguloval vydechy na okno.

Celý problém byl v tom že černý bovden byl vystrčen z kovove klipsny ktera ho mela držet na miste tím se prodlouzila jeho delka a ovladač nešel dotahnou do konce.

Oprava spocivala v jednoduchem vycvaknutí a zpetnem nacvaknutí klipsny (kovoveho plísku) s bovdenem zpet na místo.

Abych zjistil kam vede rozebral sem pulku pristrojovky a nakonec dosel na to že černý bovden ač vede nahoru k otvorum na okna se pak staci smerem zpet dolu a končí na řidičově straně. Mimochodem mam auto s volantem na druhe strane to jen kdyby to bylo na české koktě naopak aby se tu pak někdo nedivil. Zdar přátelé Já i můj fungující ofuk oken Vám přejem příjemný rok 2015.

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...