Přejít na obsah

Houpání otáček

Guest Ipagsa126

Doporučené příspěvky

Guest Ipagsa126

Zdravím všechny majitele AEE 55kW.

Vím, že toto téma je zde časté a i já si prošel peklíčkem hledání cca tři měsíce.

Jako první jsem vyměnil svíčky, víčko rozdělovače a palec. Nic. Vyměnil jsem vysokonapěťovou cívku, a nic. Zbrousil sem hlavu, přetěsnil a..... nic, vyčištění a následně vyměna klapky a ..... furt houpaly otáčky, palivový filtr vyměněn a nic. Po třech měsících značné nasr....sti jsem si všiml že teče olej dole na motoru. Přetěsnil jsem odlučovač oleje a .............. Ano to malé kulaté tšěsněníčko za blbých 52,- a druhé za 60,- Kč to bylo to pravé ořechové. Motor startuje napoprvé i v mínus 10 a nehoupe maká jak má. Hledali naši rádcové tři automekhánici a nakonec všichni tři uznali, že tuhle blbost by nepředpokládali. No hlavně, že závada je odhalena a já zas jezdím v pohodě. Házelo to totiž více oleje a obohacovalo směs, že compjúter nevěděl co má dělat. Tokže tohle může být i u Vaší potvůrky. Mějte se a hodně km.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest taktiezOCTAVIA

Zdravim ja mam tento isty problem s otackami a chcel by som skusit vymenit takisto tieto tesnenia len ja ani brat co sa tomu celkom rozumie nevieme prit nato co je ten odlucovac oleja ako by sa to dalo inac nazvat alebo kde to nandeme dakujem za radu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...