Venda002 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 Ahoj, jelikož zvažuji koupit Octavii chtěl bych se zeptat jakej je rozdíl v motoru 1,9TDi 66kW před a po faceliftu. Předem dík za odpověď. Hledal jsem to ale nenašel. I google mlčí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 záleží na typu motoru, AGR má obtokové turbo, tímpádem menší krouťák, ale proti AHL to turbo vydrží víc, AHL má naklápěné lopatky, lepší krouťák, ale stává se že zatuhne regulace a pak auto padá do nouzáku...na AHL v případě čipu nebo zvyšování výkonu uděláš snadněji koníky a krouťák 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Venda002 Odesláno Leden 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 A dá se nějak poznat která verze to je? Vybírám si na netu auto a nevím jak poznám kterej to je. Dá se to vzít tak, že před face je ten s oběhem a po face ten s nastavitelnýma lopatkama? Nebo je to složitější poznat. Předem dík za odpověď a za trpělivost s blbýma dotazama, ale moc se v tom nevyznám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 nejsem si jistý, ale myslím si že se to dá poznat podle N75 ventilu a ještě něčeho, snad ti to poradí někdo jiný líp než já :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavka55 Odesláno Leden 13, 2015 Sdílet Odesláno Leden 13, 2015 kroutící moment mají oba stejný 210nm při 1900ot pouze ALH má max výkon motoru 66kw při 3750 ot. a AGR při 4000 ot. navíc většina AGR nemá dvouhmotný setrvačník zatímco ALH ho má vždy. AGR je emisní EURO 2 a ALH euro 3. Ano turba jsou rozdílná jak je napsáno v příspěvku výše. Jinak po faceliftu od roku 2001 je montován již typ ALH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Salivato Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Hoši tady je to samej odborník, tak jelikož to ALH mám doma, trošku bych si dovolil poupravit informace výše napsané. Tak za prvé AGR ma 202nm ALH ma vyšší krouťák 220nm a tento motor je bez eko dane + v nemecku zelená emisní plaketa a začal se montovat na konci roku 2000. Na rovinu ale přiznávám že už bych si ho znovu nekoupil, ale radši bych šahnul po 81kw verzi. Nejde jen o výkon, ale i třeba o zadní brzdy a odhlučnění zadní nápravy. Mám německou verzi takže u mě to znamenalo pouze výměnu zadní nápravy ale takovou jako se mi povedlo sehnat jsem v Čechách za posledních 5 let neviděl. Prostě a jednoduše koukni po nejake 81kw Kokte jinak tě čekají vikendy pod autem, nez to vše předěláš .... jako mi všichni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupa89 Odesláno Únor 24, 2015 Sdílet Odesláno Únor 24, 2015 to sem rad ze vetsina agr je bez dvouhmoty ale zrovna ja ji tam musim mit sakra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Bez dvouhmoty jich je právě jenom pár... do čísla motoru 35 001. Ve srovnání s tím, kolik se jich vyrobilo, jsou AGR s origo jednohmotou raritní kusy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RogerRg1 Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 Bez dvouhmoty jich je právě jenom pár... do čísla motoru 35 001. Ve srovnání s tím, kolik se jich vyrobilo, jsou AGR s origo jednohmotou raritní kusy. pazduch: tak ja jsem zrovna jeden:) 22O tis najeto, vyroba 4/1997 takže za měsíc je plnoletá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
startak Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 Hoši tady je to samej odborník, tak jelikož to ALH mám doma, trošku bych si dovolil poupravit informace výše napsané. Tak za prvé AGR ma 202nm ALH ma vyšší krouťák 220nm a tento motor je bez eko dane + v nemecku zelená emisní plaketa a začal se montovat na konci roku 2000. Na rovinu ale přiznávám že už bych si ho znovu nekoupil, ale radši bych šahnul po 81kw verzi. Nejde jen o výkon, ale i třeba o zadní brzdy a odhlučnění zadní nápravy. Mám německou verzi takže u mě to znamenalo pouze výměnu zadní nápravy ale takovou jako se mi povedlo sehnat jsem v Čechách za posledních 5 let neviděl. Prostě a jednoduše koukni po nejake 81kw Kokte jinak tě čekají vikendy pod autem, nez to vše předěláš .... jako mi všichni Hlučná zadní náprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beelzebub Odesláno Červenec 2, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2015 porovnanie z dielenskej príručky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.