Guest PetrLe Odesláno Leden 14, 2015 Sdílet Odesláno Leden 14, 2015 Ahoj všichni, Octavia II 2007,4x4 1.9TDI. Při přejezdu houpáku na zvlněné silnici(dálnici) při vyšší rychlosti 80km/h a více, když dojde k nadlehčení vozidla, tak se ozývají od předních kol takové zvuky, jako když dře pneumatika vzorkem o něco(o kov, gumu). Takové jako vrnění - brnění. Mám origo 15" plechové disky a na nich pneu doporučené 195/R15(Barum polaris). Měli jsem to zvednuté, ale kolo o nic nedře. Nevíte co by to mohlo způsobovat? Dík za radu. PS: Podobný problém už řešil DENY v tomto fóru v tématu: "Bouchnání od zadní nápravy" před 5-ti lety. Bohužel bez odezvy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kaspik41 Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Zdravím, mám podobný problém. Při nadlehčení přední nápravy nebo při rychlejším průjezdu pravou zatáčkou mě od pravého kola jdou podobné zvuky. Vyřešil jste už nějak tento problém, jste na stopě..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Říjen 30, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2015 Ahoj já měl něco podobného a nejvíce to dělalo za vlhka a za studenějšího počasí a pak už teda pořád a byly to silentbloky v předních ramenech. Já tehdy vyměnil i přední a zadní a byl klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maik Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Mam taky ten samy problem na OII 4x4,1.9TDi, pri nadlehceni auta na nerovnosti citim vibrace do podlahy od predni napravy...Silentbloky na ramenech jsem menil, takze tema to neni. Kdyby jste na neco prisli,co ten problem vyresilo,dejte vedet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest TomiRS Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Vlezte si pod auto chytněte poloosy a zkuste jestli není vůle u vnějších Homo kloubů. U mě to tak bylo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
La Gardér Odesláno Červen 6, 2016 Sdílet Odesláno Červen 6, 2016 Môžu byť vnútorne kĺby na poloosi. Zdvihnúť a skúsiť vôle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.