Přejít na obsah

kaspik41

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

kaspik41's Achievements

0

Popularita

  1. Včera jsem se ještě dopátral že na to kdysi byla svolávací akce a že stačilo přehrát SW. Řešení servisu škoda mělo označení TPI 2043818. V reklamačním popisu bylo přesně vypsáno, to co se mi děje.
  2. Zdravím všechny. Nadpis mluví za vše,při nižších teplotách jsi to dělá co chce.Pokud teplota klesne pod 10 stupňů, přepíná jsi to stanice sem tam a občas dotyk nejde vůbec. Už nepomáhá ani pořádně odmastit a vyčistit obrazovku.Jakmile je tepleji nebo se uvnitř vozu ohřeje vzduch, dotyk funguje normálně. Rada..?? Výměna displaye..? má někdo podobnou zkušenost..? Děkuji
  3. Zdravím, tak přesně tento zvuk se objevil i mě...Přišel jsi na to čím to ne..?? děkuji
  4. Mám stejný problém," závada sdružené přístroje do servisu".Dole na maxidotu svítí nápis chyba.Bylo mi řečeno též nové budíky,Rád bych jinou cestu, fungují naprosto normálně...
  5. Hezký den,

    Myslím že vy jste právě ten kdo by mě mohl pomoct.:-) Na fóru jsem se dočetl že umíte opravit závadu sdružených přístrojů, píše to  10485826 řídící jednotka vadná (chybný kontrolní součet) a dole v pravém rohu to píše chyba a nic s tím nejde dělat.vše jinak funguje naprosto v pořádku.Předem vám moc děkuji za laskavost

  6. Zdravím,

    Mám prosbu,prý se nechá na O3 nakodovot aby maxidot ukazoval dopravní značky rychlosti,které čte z navigace.Bohužel se mi nedaří ve VCDS najít tento kod a tím to aktivovat.Dokázal by jste mi prosím pomoct..? Třeba vypsat číslo kodu a popřípadě ve které jednotce se to koduje.Předem děkuji..!!

  7. Zdravím, mám RS najeto 243 tis. a žádný problém.V servisní historii též žádná záznam o poruchách. Jen pravidelný servis...
  8. Dvouhmotnostní setrvačník vibruje nepravidelně s celým autem, a nerezonuje.Spíš to vypadá na nějaký krycí plech okolo turba a katalizátoru.
  9. Najeto 190 tis.Tak šály nejsou v tak šíleném stavu oproti ostatním.Ale dal jsem samozřejmě nové.Dle mého názoru rok 2006 není problémový.
  10. Foto šál Motor BXE 04/2006.Pravá je horní
  11. číslo jsi nepamatuji, jen vím že na nich byl znak VW a DE...Sám mám BXE ročník 2006 najeto 188 tis. V současné době dělám těsnění pod hlavou, takže udělám udělám i spodek.Pravda je že to prostě není jen o šroubech.Interval výměny oleje přesně nevím.Ale na longlife hodně trpí vačka a podobně..Což jsem vypozoroval na svém autě..
  12. Octavii jsi kupoval táta a úplně novou.Pravidelný a poctivý servis.Najeto cca 190 000.Při 150 000 měnil šrouby na ojnicích.
  13. Zdravím, dnes jsem rozebíral motor BXE 2009 a na 3 válcích byly horní šály doslova vyloupané,samozřejmě motor je po destrukci na 3tím válci..Značka Kolbenschmidt Zdravim, uř jste měnil olej, koukal jste na ty šály..?
  14. Zdravím, mám podobný problém. Při nadlehčení přední nápravy nebo při rychlejším průjezdu pravou zatáčkou mě od pravého kola jdou podobné zvuky. Vyřešil jste už nějak tento problém, jste na stopě..?
  15. kaspik41

    OII- Madlo SCOUT

    je ještě k mání..?
×
×
  • Vytvořit...