Jump to content

Svítí kontrolka ,,emise motoru,,

Guest mpisa

Recommended Posts

Ahoj poradte mi někdo jestli jste se nesetkal občas když jedu například dlouho s kopce a mam tam 5 a brzdím motorem. klesne malinko teplota malinko pod 90 na ukazatelu a v tu chvíli se mi rozsítí kontrolka elektronika motoru(emise motoru). neřešil jste někdo podobny problem. děkuji za reakce

post-42835-0-72670400-1422289296_thumb.jpg

• 4 weeks later...

To značí chybu zaznamenanou řídící jednotkou. Když to připojíš na diagnostiku, tak si přečteš, co to je.

Na diagnostice mi to pise elektromagnetickej ventil tak jsem ho vymenil a zase se ta svinucha po chvili rozsvitila! Neresil ste nekdo neco podobnyho?

jakej ventil?

Měnil jsem podle ty diagnostiky a ted nevim jak je to oznaceni ale je hned na ty hadicce prvni co vede od egr ventilu. je to ten ovladaci ale po vymene je to to samy.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Ok díky,možná ten klima kompresor.Ale to zatím počká musím teďka pořešit reklamaci na ty rozvody. Tak jsem koukal na řetěz jaký nejnovější typ a nejsem z toho moc moudrý.Našel jsem,že by to mohl tento. I když jsem mu říkal,že chci nový typ řetězu K .Tak vidím,že sice je z jedné strany do obloučku,ale na druhé straně je rovný.A ten co jsem našel má výřez do U.
    • Tak to třeba bude od klima kompresoru nebo napínací kladky. Zkus ten řemen shodit a uvidíš jestli to bude dělat stejný zvuky. Pak bych šel po dalších věcech. Podle toho popisu bych se jako další zaměřil na vypínací ložisko spojky.
    • Tu mám týden novou včetně alternátoru.
  • Create New...