Guest mpisa Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Ahoj poradte mi někdo jestli jste se nesetkal občas když jedu například dlouho s kopce a mam tam 5 a brzdím motorem. klesne malinko teplota malinko pod 90 na ukazatelu a v tu chvíli se mi rozsítí kontrolka elektronika motoru(emise motoru). neřešil jste někdo podobny problem. děkuji za reakce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Leden 27, 2015 Sdílet Odesláno Leden 27, 2015 To značí chybu zaznamenanou řídící jednotkou. Když to připojíš na diagnostiku, tak si přečteš, co to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mpisa Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 To značí chybu zaznamenanou řídící jednotkou. Když to připojíš na diagnostiku, tak si přečteš, co to je. Na diagnostice mi to pise elektromagnetickej ventil tak jsem ho vymenil a zase se ta svinucha po chvili rozsvitila! Neresil ste nekdo neco podobnyho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupa89 Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 jakej ventil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mpisa Odesláno Únor 25, 2015 Sdílet Odesláno Únor 25, 2015 jakej ventil? Měnil jsem podle ty diagnostiky a ted nevim jak je to oznaceni ale je hned na ty hadicce prvni co vede od egr ventilu. je to ten ovladaci ale po vymene je to to samy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.