pbima Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 Ahoj všem , mám dotaz trvale mi svítí třetí brzdové světlo na octavia ll , ledky nesvítí naplno ale cca na 50 % a svítí i když auto zamknu jediná doba kdy zhasnou je když otevřu páté dveře . Stalo se vám to někomu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Leden 29, 2015 Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 rozdělej levý tapec v kufru, protíká tí spojka od odstřikovače zadního okna a kapalina ti teče na konektorové spojky je třeba je vyčistit pokud nejsou úplně zkorodované 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pbima Odesláno Leden 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2015 dík moc ted jsem na to mrknul a byla opravdu povytažená hadička.Světlej konektor je v pohodě a ten černej jsem vyfoukal fénem a zítra ho vystříkám kontaktolem , snad bude taky dobrej ještě jednou dík moc za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirke Odesláno Leden 24, 2016 Sdílet Odesláno Leden 24, 2016 Zdar, hodi se podekovat za radu, stejnej problem... Je tam odtokovej kanalek a ten byl ucpanej strepama po predchozim rozbitym okne plus nejakym lepidlem nebo cim... a tak ta voda z ostrikovacu neodtejkala pod auto a kabely se tam normalne koupaly. Kazdopadne konektory byly uz v horsim stavu, ale jeste se mi to podarilo zachranit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sikoš Odesláno Únor 2, 2016 Sdílet Odesláno Únor 2, 2016 Dobrej poznatek! To bych nečekal,že to bude takhle "easy" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.