soray Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Mám možná úplně hloupý dotaz, ale zatím se ve Škodovkách moc nevyznám :( Momentálně mám v O2face tento volant A ten chci vyměnit za tento volant ze S2 S tím, že bych použil svůj původní airbag z 4 ramínkového volantu O2face. Údajně by to ale mohl být problém, je to pravda nebo ne? Mě přijdou ty bagy úplně stejný, navíc to 3 ramínko jezdí i v O2face, tak mi není jasné, co by tam mohlo být za problém... Díky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Airbag je stejný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Díky za informaci, to jsem rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 P.S. airbag je stejný i s předfaceliftem nebo i RS jen má jinou "plastovou krytku" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Únor 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Kluci díky moc za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.