Josefek Odesláno Únor 12, 2015 Sdílet Odesláno Únor 12, 2015 Zdravím pánové. Jakým způsobem lze ověřit,zda číslo motoru patří k VINu auta. Jedná se o to, zda nedošlo k výměně motoru. Předem všem děkuji za příspěvky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Možno v autorizovanom servise, ak tam bolo niečo robené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 13, 2015 Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 ale motor samo výrobní číslo má, je jednak vylepeno na krytu rozvodů, ale hlavně vyražené na bloku u převodovky, pod trubkama od vody, v autorizáku se dá podle VIN dohledat i číslo motoru z výroby 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Únor 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2015 Děkuji Vám pánové. Ověřím si to v autorizáku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Josefek Odesláno Únor 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2015 Zdravím všechny, volal jsem přímo do Boleslavi, ochotně mi sdělili co jsem potřeboval. Mám jenom problém zkontrolovat číslo motoru přímo na bloku. Ať hledám, jak hledám, nevidím jej. Bez demontáže pár drobností to zřejmě neuvidím. Krytu rozvodu zase tak nevěřím, ten se dá snadno vyměnit. Budu rád za příspěvky, díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.