manakr Odesláno Únor 28, 2015 Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 Dobrý večer,mám octavii r.v.2005 combi 4x4,a problém je v tom že mi nesviti v obou světlech obě 21W žarovky a ty 4W sviti v pohodě.Chybu to nikde nehlási a diagnostika vubec nic nepiše-prověřovano ve 3 servisech,žárovky jsou v pořadku,mám tam i original tažné a na voziku vše funguje.Prosim Vas budu vděčný za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
manakr Odesláno Březen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Dobrý večer,mám octavii r.v.2005 combi 4x4,a problém je v tom že mi nesviti v obou světlech obě 21W žarovky a ty 4W sviti v pohodě.Chybu to nikde nehlási a diagnostika vubec nic nepiše-prověřovano ve 3 servisech,žárovky jsou v pořadku,mám tam i original tažné a na voziku vše funguje.Prosim Vas budu vděčný za každou radu. Děkuji,problém vyřešen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 4, 2015 Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 a kde byl problém teda?? řekl bych že špatně nakodované že? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
manakr Odesláno Březen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2015 a kde byl problém teda?? řekl bych že špatně nakodované že? ;) Ano přesně tak,byla tam svítivost nastavená na nulovou hodnotu u všech nesviticich žarovek,zajimavé že ani ve škodováckem servise o tom nevěděli a svaděli to na tažné zařizení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.