Guest tompesik Odesláno Březen 5, 2015 Sdílet Odesláno Březen 5, 2015 Zdravím. Mám v poslední době ještě jeden problém. Když je auto zahřáté, tak se mi děje toto (pozoruji u rychlostních stupňů 4 a 5): při přidání plynu motor reaguje jenom do cca 1/3 plynu. Potom, i když dám plyn až na podlahu, tak pořád výkon motoru odpovídá tomu, že ho mám zmáčknutý jen do té cca 1/3. Prosím o radu a názor, co se to děje. Octávka (r.v. 1998) má přes 350.000 km. Děkuji, Tomáš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Chtělo by to napojit na VAG a přečíst chyby. Z toho se potom může vyjít. Tak jak popisuješ se třeba auto chová když spadne do nouzového režimu a jede bez turboefektu (tlak turba překročí přípustnou mez a hlídací elektronika tlak vypustí bokem). Ale nevím jestli může být tvůj případ... Měl bys asi ještě doplnit pro případné zkušenější rádce typ motoru (ALH, AGR...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupa89 Odesláno Březen 14, 2015 Sdílet Odesláno Březen 14, 2015 98 rok je jisto jiste AGR nech si nekde udelat vypis zavad 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.