speedy_cz Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 Jak je to s výměnou svíček na 1.8 TSI (BZB)? V chytrý knížce od Etzolda píšou, že je na sundání cívek u 1.8 TSI potřeba speciální přípravek. Je to pravda, nebo to jde i bez něj? Najeto cca 110 tkm, kupoval jsem v D při 87 tkm. Před koupí prý udělali servis při 90 tkm, tam by se měly svíčky měnit. Ale při posledních emisích jsem málem neprošel, vysoká lambda, nakonec se přece jen ustálila v normální hodnotě. Může to být přebytkem kyslíku ve spalinách kvůli horší jiskře? Ať je to jakkoliv, svíčky se chystám pro klid vyměnit. Máme někdo zkušenosti se sundáním těch cívek, jak na to bez přípravku? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Březen 11, 2015 Sdílet Odesláno Březen 11, 2015 co jsem se koukal do přiručky, tak to bude stejné jako u 2,0 FSI... povytahnout všechny, odpojit konektory.... vše lze zvládnout středním plochým šroubovákem bez poškození čehokoliv :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy_cz Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Tak snad se povede, díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kinzii Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Zdar chlapy,nevite nahodou co znamena,vynechavani zazehu valce,auto my nad 4000 otacek nechce jet,jako by to jelo potom na 3 valce.Dik za rady Martin. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dan.P Odesláno Červen 12, 2025 Sdílet Odesláno Červen 12, 2025 Ahoj chtěl bych se optat. 1.8tsi cdaa jaké tam dát za originál zapalovací cívky. V nabídce jsou různé značky,ale co mě zaráží je,že jedna má 12V a druhá 14V. Uvažuji o Bosch 0 221 604 115 ( ta má 14V) a pak o NGK 48042 ( tam nepíšou kolik má V). Nebo máte nějaký typ co tam dát mimo originálu.Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.