Guest Mara19 Odesláno Březen 28, 2015 Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 zdar potřeboval bych někoho z okolí prahy západ který by mi pomohl s nasazením podvolantového kroužku nebo kdyby někdo chtěl poradit s přesným postupem kroužek funkční mám ale bojim se že nebudu v rovné poloze a nový se utrhne asi tak jako ten předešlý octava bez ESP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzamk Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 zdar potřeboval bych někoho z okolí prahy západ který by mi pomohl s nasazením podvolantového kroužku nebo kdyby někdo chtěl poradit s přesným postupem kroužek funkční mám ale bojim se že nebudu v rovné poloze a nový se utrhne asi tak jako ten předešlý octava bez ESP Ahoj, mám problém asi podobný, svítí kontrolka airbagu, na Vagu závada bočního bagu u řidiče nebo kroužku pod volantem. Spoje pod sedačkou jsou zkontrolovány, vypadá to na ten kroužek. Nevím jak vypadá a kolik stojí. Máš už nějakou zkušenost s jeho výmněnou, aby to nestálo raketu ? Díky HonzaMk 602480019 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Co třeba napsat o jaké se jedná auto!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 Nejspíš o O1, když je to v této sekci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Říjen 21, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2015 zdar potřeboval bych někoho z okolí prahy západ který by mi pomohl s nasazením podvolantového kroužku nebo kdyby někdo chtěl poradit s přesným postupem kroužek funkční mám ale bojim se že nebudu v rovné poloze a nový se utrhne asi tak jako ten předešlý octava bez ESP Tam by žádná záludnost být neměla, ne? Prostě otáčet s ještě nenamontovaným kroužkem, najít středovou polohu, namontovat kroužek, volant, bag, vymazat chyby a hotovo. Kdyžtak mne kontaktuj v SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Nejspíš o O1, když je to v této sekciNe vždy každý dobře umístí, stejně jako já jsem SZ poslal jinam. Tak se radši ptám. Na jedničku totiž materiál mám, na dvojku ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
honzamk Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Co třeba napsat o jaké se jedná auto!!! Ahoj, nevím jestli jsme spolu dnes mluvili, auto je LK benzin 20v turbo 110kW 4x4 r.v. 2001. HonzaMk. 602480019 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Říjen 22, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2015 Mluvili, ozvi se až ti to vyjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.