Guest Steew_w Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Zdravím, Chcel by som sa spýtať, či mi neviete poradiť. Pri zapnutých stieračoch mi niečo cvakalo, až mi ostal visieť ľavý stierac v najvyššej polohe. Pravý ostal stierat ďalej. Keď som ho rukou stiahol dole tak chvíľu stieral ďalej ale nie až úplne hore a po nejakom treťom cykle ostal znova visieť. Pravý (dobrý) stierac sa nedá tak ľahko voľné rukou pohnúť a ľavý (zlý) ide ľahko aj rukou hýbať v celom jeho rozsahu. Ďakujem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petan76 Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 V první řadě zkontroluj jestli se neprotaci stěrač na osce ( dotáhnout ). Ale tipuji to na špatný mechanizmus stěračů. ( zadreny nebo protoceny ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Steew_w Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 V první řadě zkontroluj jestli se neprotaci stěrač na osce ( dotáhnout ). Ale tipuji to na špatný mechanizmus stěračů. ( zadreny nebo protoceny ) Tak nakoniec bol problém našťastie len na oske a nebolo treba meniť mechanizmus, ktorý som mal už predbežne zajednaný za 135,-€. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.