Jarafara Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 (upraveno) Zdravím všechny, blíží se mi 20 000 km s Octávií, tak jako odměnu za to jak mi slouží dostala členství v octaviaclubu :-) r.v. 2013 - RS - TDI - manual Výbava - vše krom kožených sedaček, radaru a alarmu. Úprava - přidán Construct. Zde je pár fotografií na zimním obutí: Upraveno Květen 1, 2015 uživatelem Jarafara 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Nádherný kočár! Přeji hodně štastných kilometrů bez nehod a bezproblémový provoz! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
aha Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Pěkné auto na pěkných kolech. Ať ti dělá jen radost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Duben 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Děkuji pánové, zatím to jsou opravdu jen radosti :) I vám přeji spoustu kilometrů bez nehody a zábavu za volantem bez starostí! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 10, 2015 Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 moc pekna, uz se nemuzu dockat az take bude doma RS, ale spise combi :) a vitam v OctaviaClubu, nasadim ti ikonku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Duben 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2015 Ahoj a díky za přivítání. Soused má RS combi benzín, občas prohodíme pár slov o autech, někdy s ním pokusím domluvit nějakou krátkou výměnu, nebo společnou jízdu a pak se s vámi podělit o subjektivní pocity z RS vs RS, samotného by mě to zajímalo, tak uvidím jak to půjde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 dej mu pak letacek az ti prijde domu postou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
psycho Odesláno Duben 21, 2015 Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 velmi pekná, ja som síce skôr na kombíky, ale aj za touto by som sa obzrel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Je jaro, tak jsme se pustil do velkého tuningu... Klíče od auta, viz galerie :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Červen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 30, 2015 Dnes odvezeno k doktorům, na obrázku jdou vidět dva problémy na reklamaci. Dám info jak bylo vše vyřešeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 10, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2015 Jak jsi dopadl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Září 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2015 Dopadl... Co se týče kontrolky motoru, "výměna nějakého modulu", co se týče světla.. občas chyba vyskočí, ale už ne tak často, nevědí co s tím a nechce se jim do toho. Dál řeším rezonance někde z pravé strany při poslechu hudby, "profukování" okolo 130 na straně spolujezdce a neustále sundanou manžetu řadící páky okolo zámku Construct. Co mě ještě vytáčí je vrzání sedaček., resp. kožené části o plastovou, jak u řidiče tak u spolujezdce. Jinak přístup v servisu, neochota... Byl jsem zvyklý na jiný přístup z Hondy. Velký palec dolů pro Škodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 13, 2015 Sdílet Odesláno Září 13, 2015 No jo jak autorizak neumi neco vyresit tak jsou vzdy neochotni, mozna zkus zajet do jineho autorizaku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Budu muset, ale nevzdám se :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 To má najeto jen 25tkm a už takové problémy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Momentálně 32tkm a ano... Honda měla taky dětské nemoci, to se vychytá B) Spíš jde o to mít kvalitní a ochotný servis, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 možná je to vše už běžným opotřebením.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Září 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Vím, že si chceš jen rýpnout, ale ano je to běžné. Tohle se nevyhýbá žádné automobilce. Nedávno jsme si o tom hezky pokecali u pivka, majitelé celkem nových aut Lexus 200h, Accord, A A4, no a já :-) Spíš to vypovídá něco o současné úrovni automobilového průmyslu globálně.... Bohužel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
qwertasd Odesláno Září 17, 2015 Sdílet Odesláno Září 17, 2015 nechci rýpat,spíš je to krutá realita..Lexus,Audi,Honda..to je divné,že tyhle vozy střední třídy mají také problémy s tak málo km.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Září 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2015 Prostě se šetří, dělají to všichni, majitelé automobilek dají rozkaz a musí se na každém kusu vydělat co nejvíce... Jsou to jen blbosti, které jen otravují život, nic co by bránilo provozu, nebo ohrožovalo život, většinou něco drnčí, vrže, svítí nebo nesvítí když má (kontrolky), rychlejší opotřebení destiček (Honda), myslím že by to vydalo na knihu co vše se může v autě pokazit. Prostě se vychytají dětské nemoci a jezdí se dál, tohle je moje třetí nové auto a vždy se něco našlo a naštěstí i vyřešilo. Dnes třeba vyřešeno to jak mi neseděla koženka okolo zámku Construct - prasklá gumička okolo zámku. Cena nic, práce dvě minuty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarafara Odesláno Říjen 16, 2015 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2015 Světlo vyřešené - na záruku vyměněno pravé světlo + nějaká jednotka.. asi :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.