Pontiac_CZ Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Ahojte. Občas se mi jakoby z přední nápravy ozývá bzučení, možná to někdo identifikujete, pokud už jste se s tím setkali. Máte představu, o co by mohlo jít? Popis: bzučení zní jako autíčko se setrvačníkem (kdo je pamatujete :) ), také by se to dalo popsat jako elektronické bzučení obvykle se to projevuje jen několik minut po nastartování (než se něco zahřeje zřejmě) co je hlavní - projevuje se to s natočením předních kol, je jedno, jestli doprava nebo doleva. Pokud jsou kola rovně, nebzučí. Bzučení jsem slyšel, i když jsem stál před garáží a šel s kolama do rejdu dnes jsem objevil spojitost s otáčkami motoru, ale nějak zvláštně "opožděnou" - jel jsem po kruháči, zvyšoval otáčky na dvojku, bzučení šlo taky nahoru, schválně jsem vyšlápl spojku - motor šel hned dolů, bzučení až po sekundě Původně jsem odhadoval na servo řízení, ale bod 4 mi v tom dělá paseku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Mě tam nepasuje ten bod 3. Jak může náprava vydávat zvuk bez pohybu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pontiac_CZ Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 To máš pravdu, bez pohybu by to bylo divné. :) Upřesním: bzučelo to BĚHEM otáčení volantem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 máš dost oleje v servu ? nepění ti ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pontiac_CZ Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 To se přiznám, že jsem se nedíval, to přesahuje mé laické znalosti a netuším, kde servo hledat a jak zkontrolovat v něm olej. Ani by mě něnapadlo, že to může pěnit... Asi to v brzké době předám servisu, já tímto tématem si chci ujasnit, o co je vlastně mám požádat. A pak mě zarazil ten bod 4 - jak by ten zvuk mohl souviset s otáčkami, tak jsem si říkal, jestli mi to někdo nepomůže objasnit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 A je to opravdu spojený s otáčkama? Není to vázaný na rychlost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pontiac_CZ Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 S vyšlápnutím spojky to bzučení vzápětí šlo rychle dolů, podobně jako otáčky, jen s tím sekundovým, možná jen půlsekundovým zpožděním. Divné. Dvakrát jsem to úmyslně testoval. Rychlost prakticky nestihla klesnout. Takže se zdá, že je to závislé opravdu na otáčkách motoru. No taky si připadám jak Alenka někde v říši divů... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Silwer Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Tak nevim, mě to v rejdu bzučelo taky, ale bylo to vázaný na rychlost. Při přezouvání jsem to promazal a od tý doby je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 7, 2015 Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 videl bych to na servorizeni nechal bych v servisu mrknout na hladinu oleje v servu a mrknout v jakem stavu jsou manzety na servu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pontiac_CZ Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Jo, zní to rozumně, tam problém určitě bude, udělám to tak. Jinak dnes třeba byl klid a nic to nedělalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Gregi 96 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Ahoj, mám o1 a měl jsem ten samý problém... stačí zkontrolovat hladinu servo oleje.. při malé hladině se ozívá to ,,bzučení" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.