Přejít na obsah

Pontiac_CZ

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Pontiac_CZ's Achievements

0

Popularita

  1. Před nějakou dobou jsem na toto taky narazil a proto jsem se o explicitní souhlas ÚOOÚ přestal zajímat.
  2. Uděláno, bez problémů nataženy nové kabely rádia + CB po pravé straně, je tam karosérie perforovaná, tak jsem to využil a protáhl to cik-cak, aspoň to tam nelítá. Akorát sundávání té stropnice je teda práce pro vraha. :D Ale zkušenost je to k nezaplacení. Jo a díky sundání stropnice jsem zjistil, že jeden ze čtyř svodů dešťové vody od střešního okna byl urvaný, tak jsem ho aspoň znovupřipevnil festovně na místo. :)
  3. Díky moc. Posléze jsem na to už včera při pozorném průzkumu přišel. Byly tam ještě drobné zoubky směrem dopředu, takže bylo nutno trochu to celé zatlačit dozadu a pak už to šlo dolů. Mlátit návrháře takových věcí do hlavy a nepřestávat. S držákama byl taky problém, myslel jsem, že ty plastové kryty dolů nedostanu. Nakonec s pomocí nářadí a hrubé síly se to podařilo. :)
  4. Nevíte, jak sundat sluneční clonu u Octavie I? V návodu http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/demontaz-stropnice-skoda-octavia je to stručné - "odšroubujeme stínítko" :-D, ale autor zapomněl zmínit, že i po vyšroubování šroubku se to tam sice už volně hýbe, ale pořád drží. Co je tam za past?
  5. Vy anténáři, kteří s tímto konektorem pracujete - je na to třeba krimpovací nástroj? (samec, samice) . Předpokládám, že ano - na kolik to vyjde? Možná se to nevyplatí kupovat. Jakým způsobem popřípadě propojit koaxiální kabel (RG316) pájením?
  6. To je fakt, proč ho tam nenechat. Dobře, vezmu to zprava a odmontuju kastlík, abych se dostal k rádiu. Cenné info. Děkuju! :-)
  7. Otázka na ty, co už sundávali stropnici, popř. jiné vnitřní obložení (sloupky, palubka). Budu měnit anténu včetně kabelu a chtěl bych se tak trochu mentálně připravit a popř. si najít ty správné návody na sundání jednotlivých částí interiéru a chtěl bych se těch z vás, co vědí, zeptat, kudy vede anténní kabel v O1?
  8. Jo, zní to rozumně, tam problém určitě bude, udělám to tak. Jinak dnes třeba byl klid a nic to nedělalo.
  9. S vyšlápnutím spojky to bzučení vzápětí šlo rychle dolů, podobně jako otáčky, jen s tím sekundovým, možná jen půlsekundovým zpožděním. Divné. Dvakrát jsem to úmyslně testoval. Rychlost prakticky nestihla klesnout. Takže se zdá, že je to závislé opravdu na otáčkách motoru. No taky si připadám jak Alenka někde v říši divů...
  10. To se přiznám, že jsem se nedíval, to přesahuje mé laické znalosti a netuším, kde servo hledat a jak zkontrolovat v něm olej. Ani by mě něnapadlo, že to může pěnit... Asi to v brzké době předám servisu, já tímto tématem si chci ujasnit, o co je vlastně mám požádat. A pak mě zarazil ten bod 4 - jak by ten zvuk mohl souviset s otáčkami, tak jsem si říkal, jestli mi to někdo nepomůže objasnit.
  11. To máš pravdu, bez pohybu by to bylo divné. :) Upřesním: bzučelo to BĚHEM otáčení volantem.
  12. Ahojte. Občas se mi jakoby z přední nápravy ozývá bzučení, možná to někdo identifikujete, pokud už jste se s tím setkali. Máte představu, o co by mohlo jít? Popis: bzučení zní jako autíčko se setrvačníkem (kdo je pamatujete :) ), také by se to dalo popsat jako elektronické bzučení obvykle se to projevuje jen několik minut po nastartování (než se něco zahřeje zřejmě) co je hlavní - projevuje se to s natočením předních kol, je jedno, jestli doprava nebo doleva. Pokud jsou kola rovně, nebzučí. Bzučení jsem slyšel, i když jsem stál před garáží a šel s kolama do rejdu dnes jsem objevil spojitost s otáčkami motoru, ale nějak zvláštně "opožděnou" - jel jsem po kruháči, zvyšoval otáčky na dvojku, bzučení šlo taky nahoru, schválně jsem vyšlápl spojku - motor šel hned dolů, bzučení až po sekundě Původně jsem odhadoval na servo řízení, ale bod 4 mi v tom dělá paseku...
×
×
  • Vytvořit...