Robin103 Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Zdravím klubáci/klubačky, jedná se o OI 66kW 1998. Při výměně silentbloku motoru se mi podařilo poškodit přívodní a přepadovou hadici od čerpadla Než mi došla náhradní hadice, všechna nafta v hadicích vytekla, zároveň jsem měnil i pal. filtr do kterého jsem před tím nalil naftu. Stejně, ale došlo k zavzdušnění čerpadla. Něco málo jsem se dočetl, že se dá čerpadlo odvzdušnit pomocí diagnostiky. Pokud se pletu opravte mě :) Chtěl bych tímto požádat o pomoc. Jsem z Nového Jičína. Předem děkuji za každou pomoc nebo radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 (upraveno) Buď povol převlečný matice na vstřikách a toč motorem dokud nezačne téct nafta nebo to nech a toč dokud motor nechytne. Před diag nic nevymyslíš. Upraveno Duben 23, 2015 uživatelem kocka87 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robin103 Odesláno Duben 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 motorem jsem zkoušel točit asi 7x s přestávkou asi 3 minuty a nic. zítra ráno zkusím povolit ty matice. zatím díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.