ccdeny Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 (upraveno) Ahoj octávaci, začátkem tohoto měsíce jsem pořídil svou druhou octávii. První O1 sloužila věrně celé 3roky až do svého konce, kdy do nás narazil pán, který nedával pozor-nicméně O1 dokázala ochránit mého syna na kterého šel náraz a vlastně mu zachránila život-zato ji moc děkuji Když jsem vše dořešil s pojišťovnou nastalo rozhodování jaký šíp pořídit-O1 nebo O2 a nebo 1 Supa supa jsem zamítl a zčalo se rozhodovat mezi O1 a O2. O1 mě lákala zhlediska motoru-rotačka je osvědčený motor, který hodně vydrži nic-méně děti rostou a mejch 186cm a sedačka hodně do zadu rozhodla o tom že budu hledat O2 U O2 jsem se rozhodl pro motor 1,9 tdi 77kw a hledal jsem auto které bude z čr a pokud možno aby mělo co nejméně majitelů. Nakonec jsem sehnal tuhle saharu ta snad bude sloužit stejně dobře jako O1 Tak něco o O2 RV 2004 Motor BJB 1,9 tdi 77kw Barva 9201 Jsem druhý majitel původ čr Najeto 263tkm-nájezd jsem ověřoval tak snad to sedí Výbava 4x airbag 4x el. okna přední mlhovky tempomat asr centrál na dálku automatická 2-zonová klima alu kola kožený volant(v roce 2012 vyměněn-vozidlo bylo vykradeno-odcizen airbag volantu a volant byl poškozen také-dostal jsem i protokol od policie čr) dělené zadní sedačky autorádio na 6cd 2x přihrádka na brýle přední okno s šedým pruhem vyhřívaná el.zrcátka s osvětlením nástupního prostoru odkládací přihrádka pod sedadlem spolujezce Po koupi jsem nechal udělat servis: výměna rozvodů,filtrů,oleje 5w 40-castrol edge,oprava climatizace-chladič netěsnil u silonové zátky-nahrazeno kovovou zátkou+čištěni a naplnění a dezinfekce,vyčištění olejové vany a sacího koše. V nejbliší době plánuji dodělat druhou zadní mlhovku led žárovky nakódovat denní svícení výměna volantu za rs FL(mám ho ze své O1) Upraveno Duben 26, 2015 uživatelem ccdeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 vypada velice zachovale :), snad bude i tak dobre slouzit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 diky-no nějaké šrámy má-aspoň je vidět že není bouraná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Duben 26, 2015 Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 Ahoj, vítej zpět, at dobře a dlouho slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Vitaj medzi nami ;) auto nech sluzi a upravy nech vychadzaju ako si prajes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Vítej! Ať octa slouží a podobné incidenty, jako s O1 se ti vyhýbají. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.