Přejít na obsah

konzultace, Octavia 1.8T 20V r.v. 98, Praha

preshing

Doporučené příspěvky

Zdravím, zkoušel jsem hledat po foru ale nikde jsem nic podobného nenašel..tak jsem založil nové téma.

Jsem z Prahy 5, Stodůlky. Scháním nějakého technicky zdatného člena který by byl tak moc ochotný že by se semnou sešel a podíval se na mojí Octavii...potřeboval bych pár rad ohledně servisu a údržby. Mám mnoho otázek na různé části vozu a chtěl bych znát názor někoho kdo se už trochu vyzná v dané problematice. Nejdříve jsem si říkal že to všechno vyřeším přes forum, ale osobní konzultace by byla lepší..a navíc nechci pokládat spousty pro někho absolutně triviálních dotazů. Buď napište sem nebo do SZ, diky moc.

Odkaz ke komentáři

Tak zajed za klukama na prazskej sraz... :palec:

Občas vídám nějaký tuningáře v Globusu, ale nevím jestli je to někdo z fora. :rolleyes:

Koukal jsem na srazy a první je až toh 30. května, jestli dobře koukám...na Proseku. Když to je dost dlouho, potřeboval bych to dát dokupy dřív :(

Odkaz ke komentáři

Zdravím, zkoušel jsem hledat po foru ale nikde jsem nic podobného nenašel..tak jsem založil nové téma.

Jsem z Prahy 5, Stodůlky. Scháním nějakého technicky zdatného člena který by byl tak moc ochotný že by se semnou sešel a podíval se na mojí Octavii...potřeboval bych pár rad ohledně servisu a údržby. Mám mnoho otázek na různé části vozu a chtěl bych znát názor někoho kdo se už trochu vyzná v dané problematice. Nejdříve jsem si říkal že to všechno vyřeším přes forum, ale osobní konzultace by byla lepší..a navíc nechci pokládat spousty pro někho absolutně triviálních dotazů. Buď napište sem nebo do SZ, diky moc.

Přesně pro takové případy tu máme sekci Profesionálové - clubové servisy. Tam najdeš všechno potřebné; kluci rádi poradí a ještě raději se budou tvému autu věnovat. Musíš si jen vybrat co potřebuješ a na které straně Prahy je to pro tebe lepší. V tvém případě kontaktuj Garnyho a pro elektrikářská kouzla pak asi nejlépe uživatele MartinRS.

Tímto bych viděl celou záležitost za vyřízenou a téma zamykám.

H.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...