Deko Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Komu jsem co provedl :-( pet minut u obchodaku .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 ty vole to je neskutečné a vidím dobře škrábanec i přes zadní dveře ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Jak jsem váhal, že bych si někdy na octe něchal udělat celolak, tak na to fakt seru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Jsou to jen ty predni dvere. Bohuzel nemuzu ted odstavit auto, tak jsem hodil druhe dvere do lakovny. Pak to prehodim no. Mrzi a sere zaroven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Ze se ti chce bojovat s vetrnymi mlyny, zvykni si ze v cesku kdyz mas neco pekneho tak ti to nejaky prislusnik slaboduche skupiny ceskeho naroda znici... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 To je hnus tohle :( ale nechapu jak se neco takoveho nekomu povedlo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Lidi jsou čuráci, Mě něco podobnýho udělali na parkovišti u práce na feldě co měla najeto jen 35tkm... Je to vyloženě na nasrání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Nevim cim se to povedlo. Jedine tak nakupni kosik.T Tome...no tak muzu to tak nechat a pekne to zrezne. Je to az na plech a lakovaci tuzka to moc neochrani. Ale zas je to "blba octavia 1" a dvere stoji 500 kc ze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 Tak to fest nasere :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 ja mám zase strach ať mi to někdo neobjede kličem nebo tak něco, protože to čim dal víc vypadá líp až jednou naka svině mi to poškrábe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 15, 2015 Sdílet Odesláno Září 15, 2015 tak tohle naštve... taky to znám lidi si toho vůbec nevážej a když je u toho chytneš tak ti řeknou že tam jsou ty gumový lišty že ty to stluměj apod... to mě tenkrát řekl chlap když jsem mu říkal ať si daj pozor že mám dveře pár dní po laku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Teda ty máš fakt pech. Nepochopím lidskou závist, která je dožene až k takovým činům.... Lámal bych jim ruce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Snad raději bez komentáře... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Nevim cim se to povedlo. Jedine tak nakupni kosik.T Tome...no tak muzu to tak nechat a pekne to zrezne. Je to az na plech a lakovaci tuzka to moc neochrani. Ale zas je to "blba octavia 1" a dvere stoji 500 kc ze. Ja mel taky tendence prelakovat cele ale nakonec jsem jen vymenoval zhnile nebo jinak dojebane dily. A samozrejme ze uz i ty vymenene mam uz promackle od nejakeho experta. Dokud se tady lidi nebudou chovat k sobe ohleduplneji tak do vzhledu neinvestuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sopta Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 Karle proč ses neobrátil na svého kamaráda Karla Jeho zlaté ručičky a Cif dokážou kouzla a ušetřil bys za lak :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2015 Tak dveře jsou přehozené a přidal jsem zpět lišty, když se lakovalo...... Musel jsem přezout na zimní kola. Na cestě byl bordel a štípl jsem pneumatiku. Jinak kdyby měl někdo zájem, kola Rider 16" co jsem měl na léto jsou na prodej, včetně starých znaků škoda za 4 tis komplet i s pneu (2x3,5 mm dvě ko), jedno kolo oděrky, jinak rovná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 Pěkně opraveno... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 30, 2015 Sdílet Odesláno Září 30, 2015 Parádní práce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Listopad 9, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 V pátek jsem tě viděl v Rožnově :D Na střeše kolo a za sebou vozík s drtičem :D Vypadá fakt hodně dobře :) a očividně i slouží dobře :D Ještě si pamatuju když sem viděl tvojí červenu bývalku na Horní Bečvě na přehradě, to byla slast :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2015 Jojo maka jak ma .... chuderka az moc :) Diky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Před zimou nasazená clona masky (hlavně ať nejde sůl do motoru) a "dodělané" zástěrky..... sice to nejsou origa a musel jsem je hodně upravovat, ale myslím že výsledek je ok. A dal jsem znaky s černým lesklým podkladem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 JJ, předek zadeklovat je hodně dobré ! A zástěrky na zimu jsou taky velmi důležité! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 To je prostě parádní péče kámo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 Dik ;) jeste shanim vyhrivane decky .... A nikde nic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 28, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2015 Vici ma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Dik ;) jeste shanim vyhrivane decky .... A nikde nic :D Teplíčka pod zadkem se ti zachtělo, jo? :D Jinak Deko díky za RS látku, dorazila v pohodě...škoda, že ji nemáš víc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Kde se daji sehnat ty znaky s tim lesklym podkladem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 29, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Dají se sehnat všude, ale ty s lesklým podkladem jsou jinak prohnutý v originále, takže úplně nedoléhají na OI. Řešením je sehnat ty s matným podkladem co pasují na OI, rozebrat a podklad nechat nalakovat. Už to tady pár lidí dělalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Listopad 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2015 Surfman ...no nasel jsem jeste kousek, nevim jestli pujde pouzit, odpoledne zmerim a kdyz tak jen za postovne jako dodatek ju ? Teploucko, no kabelaz a ovladace jsou ... tedy vse bylo, jen sedacky jsou bez decek...... Znaky s lesklým podkladem jsou defakto rovna, ale ja se nevzdal a kdyz neco delam, chci to mit poradne :-) takze do trouby na 15 minut na 60-70° a pak jen natvarovat...... takze mi to kopiruje :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.