Roberto Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Chci se zeptat, pokud tu někdo máte tónované přední světlomety, jak to máte vyřešené? Fólie, sprej, či jiný postup? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 To orgán vidí nerad.O STK ani nemluvím.A to jsem měl jen zadek líznutej sprejem.Ne na Octavii,ale to je jedno. A s předkem to bude asi ještě horší a v noci moc neuvidíš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Orgán je to poslední co řeším. S tou viditelností v noci jsem si to ani neuvědomil, to je dost riskantní a za to to opravdu nestojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Květen 13, 2015 Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 Mohu se zeptat, k čemu je jako zatmavení předních světel dobré? Myslel jsem si (možná naivně), že funkce světel je především svítit na cestu. "Orgán je to poslední co řeším" Posledně jsem jel za nějakým takovým expertem a chtěl jsem ho upozornit, že mu nesvítí ani jedno zadní brzdové světlo. Pak jsem si všimnul, že světla svítí, akorát přes to zatmavení je není vůbec vidět. Za mne bych byl raději, kdyby právě "orgáni" podobné experty řešili odebráním technického průkazu. Omlouvám se za reakci, ale nedalo mi to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Vzhledem k tomu, že mám černou barvu vozu a černou mám vesměs rád, chtěl jsem prostě aby ta příď byla co nejvíce v černém. Napsal jsem to z jediného jediného důvodu, nemám proti policii jako celku absolutně nic, ale občas mě **** jejich jednotlivci, kteří si vymýšlí absurdní nesmysli, čistě jen proto, aby vás na něčem nachytali. Bavím se to o decentním zatmavení, experte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 paraboly do černa, nic lepšího neuděláš;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 I "decentní" zatmavení snižuje světelný tok. Fyziku jste už ve škole měli? Ale češtinu asi ne, že? Pokud to po "zatmavení" necháš ve zkušebně změřit a vyhoví to normovým parametrům a budeš mít na to homologaci, proč ne. Pokud snížení světelného toku posoudíš svým "odborným pohledem" stylem "jo, ještě to trochu svítí, ale hlavně, že to vypadá COOL", tak techničák odebrat na místě. Pak ještě doporučuji řešit snížený světelný tok vlivem zatmavení instalací HID sady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Páni, Lopik zaútočil na češtinu, to je super, že mi děláš korekci ;))))) Myslíš, že bych si to zatmavil sám? Jo takhle :D Ne, nechal bych si to samozřejmě udělat někde, kde se to dělá, to, že jsem se zeptal na postup neznačí to, že bych si to spíchl doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Ohledně té gramatiky - to byl jen takový povzdech nad úrovní psaného projevu velké části současné populace. Toho si nemusíte všímat. To, že tam nalepí nějaké folie firma Franta Vomáčka a syn s.r.o. ještě neznamená, že zůstanou zachovány parametry těch světel. Když to vezmu z opačného konce - na trhu si můžete koupit spoustu světel z druhovýroby, případně ony zmiňované HID sady. Kolik z nich má homologaci? Ti slušnější výrobci alespoň na krabici napíší "výrobek není homologován a nesmí být používán na pozemních komunikacích" Ale stejně se najde spousta expertů, kteří si to na auto namontují, protože je jim jedno, že to blbě svítí anebo oslňuje protijedoucí řidiče. Hlavně, že JIM SE TO LÍBÍ. Trochu sobecký přístup, ne? Aź díky "super cool" zatmaveným světlům neuvídíte dítě u krajnice a srazíte ho, vzpomeňte si na to, co jsem tady psal. Světla mají především svítit na cestu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Sice jste nebyl člověk, se kterým bych mel zájem se někdy bavit, kdyz jste tu na mne narážel, ale pravdu mate :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Jsem rád, že jsem Vás přesvědčil nad tím zapřemýšlet, palec nahoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Příště, kdyby to šlo bez těch narážek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Pokusím se 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Vypadá to prostě dobře, ale Lopik má pravdu, to si radši nechám klasický světla, než někoho ohrozit, či sebe. To za to nestojí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Květen 15, 2015 Sdílet Odesláno Květen 15, 2015 Ano, Lopik má pravdu ve všech bodech obžaloby, ale je rozdíl mezi překrytím světel a úpravou části světel, která není přímo použitá pro odraz světla apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.