Octavius84 Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Tak já taky přispěji, P600 jsem měl na 16 kolech kdysi na mazdě, a na 17 kolech dvakrat za sebou Nankang a nikdy sem neměl problem a vždy dojel kam potřeboval. Jednou rozměr 225/45/17 a pak 215/45/17 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 @houmik: no ja 16" vybiral jako zlatou stredni cestu mezi cenou pneu, stavu silnic (teda tankodromu) a aby to auto potom ne drncelo uvnitr (ty plasty a dvere a pristrojovka). Jinak tady u nas za tu 17" platis jako prase (treba mne ty 16" na akci staly 75euro a ta sama 17" - 215/45R17 cca 95-100 euro a to je na jednu gumu poradnej rozdil ze), tak to byl jeste jeden z duvodu proc jsem bral 16", ale jak koukam na netu tak v Cesku ten rozdil neni zas tak velkej, ale proste nejak my na octu 17"pripada moc - holt asi uz starim A prosim Vas ta story o tom jak pneu po 2-3 letech mas vihodit, to je nesmysl, a ty kecy sly prave od vyrobcu pneu ktery pak na tom maji videlat. Ne rikam, komu to financne ne vadi tak at to samo dela, taky bych to delal kazdej rok gdy by moch, ale ty prave pneu (jako npr. Michelin) tak ty i po 5 let lepi, a drzi cestu jako nekteri nove ale strasne levne pneu, takze tam je to o tom jakou smes gdo pouziva. Treba u Pireli, Michelin, Continental bych se nabal jet na nima dokud maji bezpecnou hloubku a dokud se to jeste hova tak jak ma. A to je ono prave u tech levnejsih pneu, po roce (cca 20.000km) na tolik strati tu svou elasticitu a ten komfor a pak uz s nima musis za deste jet jako s tou malinkou rezervni pneu co je na ni omezeno 60km/h ! Kterou koliv vyberes tak ten rok-dva (podle toho co za ten rok najezdis) bude super pneumatyka, ale potom uz nic moc. Tak proto jsem rikal radsi pockat adrosku doplatit aspon za tu nejakou slusnejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 guma co málo vydrží-měkká směs-dobrá přilnavost-malý kilometrový náběh gumaco hodně vydrží-tvrdá směs-malá přilnavost-vysoký kilometrový náběh Každý si musí vybrat jestli na ní chce najed hodně a nebo aby dobře držela. Takže psat že guma je dobrá,že hodně drží ale rychle se ojede je blbost...protože to tak být musí.. 2roky jezdím na Firestone TZ200... a na druhém autě mám Ceat Tornado(spadájí pod Pirelli) a ani na jedny si nemůžu stěžovat...na suchu drží dobře a na mokru se jezdí pomalu...když začne pršet tak na tom blátíčku a nebo když je naopak moc vody tak nikomu při rychlé jizdě nepomůžou gumy ani za 10tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Presne, ale ja pod chovani na mokre vozovce rozumim ze pokud v lete pri teplote asfaltu +50 najedu na vodu (negdo umival auto nebo se v nejake ulici cistily chodniky a podobne) tak to na tech chinesepneu a na tech tvrdych pneu auto dostane do hodin, nebo to proklouze a nedava my to pekni pocit, ABS mlati a auto jede skoro rovne. Jasne ze v mokru se nema blbnout tam fakt nezahrani ani pneu za 10t jak rika VSemi ale treba pri rozumne rychlosti a nejakem vychibajicim manevru take poznas co mas za pneu. Ja sem rek: BF Goodrich profiler 2 a GY Hidragrip uz nigdy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 (upraveno) kdyz jsem auto koupil, tak na nem byly GY hydra grip - skvely pneumatiky, neskutecne me podrzely, kdyz me vytlacil autobus ze silnice :D Upraveno Únor 9, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 No god vy v jakem prostredi a co bylo s mojima GY delano, zrovna take nebyly nejmladsi (rocnik 2002) ale mnely profil tak 4-5mm, takze nevym. Ale ono take zalezi co gdo od pneu ocekava. Treba ja mam na ten levny Tigar jenom slova chvaly ale treba negdo na ni nich nadava ze to snad pneu neni. Nevym. 100 lidi 100 mislenek. Ale radsi bych se vratil k hlasovani a pomoc Ti vybrat nez kecat tady o tom jaka je nejaka pneu. Z toho co mas napsane tak jak jsem rekl Falken nebudou spatne a mozna ten kumho. Matador jsem slisel ze udelal velkej krok dopredu ale ty nizsi tridy co se montuji na O1 Tour z prvovyroby tady u nas nejsou zrovna moc oblibene. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 jj, na ty Falkeny jsou taky celkem kladny ohlasy :D mam do pulky dubna cas, tak uvidim, jak se co objevi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Prostě si vyber gumy podle sebe a uvidíš protože tady sto lidí sto názorů asi tak jediný co bych si asi nikdy nekoupil jsou jeté gumy toť můj názor :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 HOUMÍKU JESTLI JEZDÍŠ NA POHODU JAK PÍŠEŠ, TAK KUP TYTO A MÁŠ KLID :D http://www.pneunet.cz/pneu/14277/nankang-s...-XL-94-V-letni/ ASI TO NEBUDOU ŽÁDNÉ LUXUSNÍ GUMY, ALE NA TY NAŠE CESTY SI MYSLÍM DOSTAČUJÍCÍ LETOS BUDU MUSET TAKY KOUPIT NOVÉ GUMY A ASI DO NICH PŮJDU......A NAVÍC JE TAM CELKEM CHVÁLÍ, TAK UVIDÍME JAK SE OSVĚDČÍ V PROVOZU ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 prave ze jezdim v klidu, zadny zavody atd :D no koukal jsem, ze je tam celkem chvali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 JÁ JE BERU :D ZA TY PRACHY SUPER 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 dnes sem to zas rozebíral s kamošem co má tu audi a měli nankangy i na merglu vito a v poho.. já si je taky koupim jezdim spíš po městě maximalně 2x za rok na dovču a to jezdíme s dětma takže žádný závodění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lisky Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Jinak nejlepší rozměr na octavii je 205/50/17 (origo rozměr na O1 RS) A některé nové pneu umím nové přes kámoše v němcích, od kterého vozim pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 ja mam disk 8Jx17 a tam se s 205/50 uz asi moc nechytam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 gumy si kup jakékoliv.....vyzkoušej je někde na letišti jak se chovaji a kde mají hranici adheze a podle toho přizpůsou jízdní styl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 ted maji ty Matadorky ve 215/45 za pekny penize, guma za 1691 Kc :) bude to asi jasna volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 a co Linglong?? v tom rozměru výjde na litr :) :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 a co Linglong?? v tom rozměru výjde na litr :) :D :D :D A nebo Syron 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 ja jazdim Falken 452 a na oktafku pojdu Falken 912 ,zatial plna spokojnost,z nizkej triedy su jedny z najlepsich,su to origo Japan,strednu triedu a vyssiu by som jednoznacne volil Yokohama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 a co Linglong?? v tom rozměru výjde na litr :smich: :lool: :lool: A nebo Syron 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 7, 2010 Sdílet Odesláno Březen 7, 2010 ted maji ty Matadorky ve 215/45 za pekny penize, guma za 1691 Kc bude to asi jasna volba já mám taky 8x17'' a 225/45 je už tak tak a bez ochrany ráfku takže příští pneu bude minimálni 235 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 ja mam disk 8Jx17 a tam se s 205/50 uz asi moc nechytam Co to je za pitchovinu zase.. prave ze tenhle rozmer je krasne akorat Spydery maji 7,5" a origo se na ne davali 205ky a ten pul palec vubec nepoznas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 (upraveno) konwas: jsem myslel, ze byly 7J 7x17 jackie: to uz mi prijde strasne moc :) Upraveno Březen 19, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 Houmik: mas pravdu, spidery jsou 7J x 17H2 ET38 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 19, 2010 Sdílet Odesláno Březen 19, 2010 dekuju... takze to nebyla zase takova pitchovina :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Ale i na 8 disk jde dat krasne 205/50....viz treba SNBho okta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 jo, asi to tam pujde :) jen ta guma je o neco drazsi, pac je to takovy nevsedni rozmer 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Jo a proto jsem měl 215/45 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 to bude i moje volba... da se vubec poznat rozdil mezi 225 a 215? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 to bude i moje volba... da se vubec poznat rozdil mezi 225 a 215? To pak můžeme ozkoušet. já mám 225 ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.