Tinno Odesláno Květen 18, 2015 Sdílet Odesláno Květen 18, 2015 Caute. Po nejakom case sa mi prestala zatvarat schranka na vrchu palubovky, tak som to rozobral a pozrel sa na to. Takze tu je moj maly prispevok ako to poriesit. Schranka ide vybrat pomerne lahko, staci skrutkovacom schranku na krajoch a v strede zo spodnej strany podobrat skrutkovacom. Netreba sa bat, palubovka je z makkeho materialu takze sa podda. Potom ju uz len vytiahneme von. Na lavej strane je take plastove vahatko v ktorom sa klze taky maly plastovy jazicek po hornej cesticke a zaskakuje do takej zarazky. Mne to tam nechcelo drzat a stale sa vracalo potej istej cesticke naspat, na hornej strane toho vahatka je akoby plastova pruzinka a ta mi nepritlacala ten plastovy kolicek a schranka sa nechcela zacvaknut a stale sa po zatvoreni otvarala. Tak som zobral obycajnu kancelarsku spinku, trosku poohybal a urobil na vrchu taku pritlacnu pruzinku. Namontoval spat a skrinka sa znova zatvara a este aj s takym pocutelny cvaknutim. Dalsie foto ako to vyzera zmontovane na mieste. Mozno to pomoze aj niekomu z vas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.