ladislav Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 nevíte někdo existuje nějaký přípravek na utěsnění závitu vypouštěcího šroubu olejové vany ,prosakuje mě přes něj olej ale závit není strhlý dik za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 ....teflonpáska... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beelzebub Odesláno Červen 7, 2015 Sdílet Odesláno Červen 7, 2015 daj tam novu skrutku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Skontroluj či si nestratil medenu podvozku. Až tam je tak daj novu a poripadne ju vyzihaj. A existuje aj opravna sada. Zavitniky a nová vecia skrutka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Mě se osvědčilo omotat zavit elektrikářskou igelitovou pàskou dle mě lepší než teflonová páska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Tou teflonovou páskou nic nepokazíš, a nová hliníková podložka pod hlavu šroubu bude taky přínosná. Jinak u mého taťky na Octě byl už závit KO, tak se dala vana dolů a závit se na fréze přetočil na větší závit + nový šroub a je klid. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stevo292 Odesláno Červen 9, 2015 Sdílet Odesláno Červen 9, 2015 Tou teflonovou páskou nic nepokazíš, a nová hliníková podložka pod hlavu šroubu bude taky přínosná. Jinak u mého taťky na Octě byl už závit KO, tak se dala vana dolů a závit se na fréze přetočil na větší závit + nový šroub a je klid. Vaňu netreba ani dávať dolu dá sa to priamo na aute. Je na to opravna sada. Každý lepsi mechanik ju ma . Práca na 5 minút. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 10, 2015 Sdílet Odesláno Červen 10, 2015 Napsal jsem to blbě, taťkovi taky rosila vana mezi blokem a vanou tak proto se dávala dolů a při jedné práci se přetočil výpustný závit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.