Dragy_001 Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 Zdravím, u mé Octavie Tour TDI mi začalo v přední nápravě něco mlátit a stále nemohu přijít na problém. Projevuje se permanentně i při jízdě bez motoru a mlácení se zrychluje s otáčkami. Servisák mi přišel na vůli na vnitřním kloubu poloosy, tak se tedy ten vnitřní kloub draze vyměnil, ale mlácení pokračuje. Nevíte někdo prosím co by to mohlo způsobovat? Ocením každou radu.Mnohokrát děkuji. Jakub. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 12, 2015 Sdílet Odesláno Červen 12, 2015 mlácení se zrychluje s otáčkami čeho? kola asi, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragy_001 Odesláno Červen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 mlácení se zrychluje s otáčkami čeho? kola asi, že? Ano kola. Napsal jsem to blbě - čím jedu rychleji, tím více to bouchá (i na neutrál) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 13, 2015 Sdílet Odesláno Červen 13, 2015 tak by ti mohl cvakat nějaký homokineťák (vnější) ... zkus na parkovišti někde plnej levej pojezdit dokola a plnej pravej dokola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragy_001 Odesláno Červen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 Zkoušel jsem na obě dvě strany a nic zvláštní to nedělalo. Říkám si, jestli by to nemohlo být některým ložiskem? Na rovince je to slyšet méně, v zatáčkách více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Ložisko spíš hučí, než že by bouchalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.