pešír Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 tak se taky přidávám k FII výbava sport (klima, sun set, sport. sedačky, 15 kola (zatim), ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 11, 2010 Sdílet Odesláno Červen 11, 2010 Dovolím si ti sem hodit dvě fotky z května :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 13, 2010 :lool: ti dík kluku, a kdy mi dáš víc těch fotek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 co to máš za vosáka na zadním okně? ;) mole: to jsou fotky tím zrcadlem? chce se to ještě hodně učit koukám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Pešír: no jo, chtěl jsem to poslat už v pátek, ale je to velkej soubor i po zmenšení ;) Dakie: jj, bylo to poprvé, co jsem ho zkoušel za slunečnýho dne v přírodě. Předtím jsem fotil jen Norimberk a to bylo dost hnusně. Výsledek ještě horší ;) Ale už se dělá pěkně, tak to snad půjde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 právě že není moc dobrý fotit na přímým slunci.. chce to spíš navečer, třeba při západu mozola ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 Příště to pešírovi schovám do stodoly, tam bude lepší světlo. ;) Ale jinak - další fotky už byly pod lepším světlem, akorát že už nejsou tak zajímavý. ;) Auta navíc byly špinavý... Jinak něco pro Pešíra, fotka z Benátek nad Jizerou: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 14, 2010 Sdílet Odesláno Červen 14, 2010 hezká fabulka.....fakt moc hezka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Dakie: není to ledajaká vosa, ale nasraná vosa z vejfuku Mole: ty si děláš prdel, ale ona ta trasa 241 fakt vede k nám do Petrovic Sinius: máš to u mě, můžeš si jí někdy pohladit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 nj, vosa hezká, ale spíš zapracuj na kolech a snížení, než samolepka tuning 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 To je furt snížení, snížení... Blbost, tuning nemusí být nutně jen o snížení. A už vůbec ne, pokud ta fabka jezdí na místa, kam by ses bál traktorem... Pešír: no, napadlo mě to, podle těch km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 pche! já mám stavitelnej podvozek!! ale jen zadní!! :D a to jen tehdy, když vezu cement nebo dlažbu!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 Tak to se docela zapotíš, když ho snižuješ nebo zvedáš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 čeče docela jo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 děkuji ti Mole za fota :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 16, 2010 Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 hezký žihadlo :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 16, 2010 všechna žihadla jsou hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 To je furt snížení, snížení... Blbost, tuning nemusí být nutně jen o snížení. A už vůbec ne, pokud ta fabka jezdí na místa, kam by ses bál traktorem... Pešír: no, napadlo mě to, podle těch km. když tomu nerozumíš tak šoupej nohama jo najdi si základní definici slova tuning a pak remcej... tuning je především o jízdních vlastnostech - tudíž sportovní podvozek, větší brzdy, upravený motor, tužší silentbloky, snížení hmotnosti..... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 O tom žádná. Jenže tuning by měl být o ZLEPŠENÍ jízdních vlastností. No a podle mě se jízdní vlastnosti toho auta nezlepší, když s ním bude někde na stavbě každou chvíli viset někde v písku. Myslím, že u auta, který je určený na takovýhle účely by to chtělo jít jiným směrem - tak, aby nebyla omezená žádná jeho funkčnost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 zlepší se i v tom tvým písku nebude se to tak houpat... a na ježdění po stavbách bych si já osobně nekupoval Fabii v combiku ale Nissana Navaro nebo Pathfindera případně Toyotu Rav atd.... ale to je na jiný povídání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 !!!LADA NIVA 4x4 4EVER!!! edit: odpověď pro Dakieho, jaké vozidlo je nejlepší na stavbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Dakie: no, myslím že pešír musí sám posoudit, co mu vyhovuje nejvíc btw. tomu říkám diskuze, od samolepek k SUV :D Sinius: Joo, je best of Vždycky se mi líbilo, jak uměla "krtkovat" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Lada Niva jednoznačně, pak Nissan Patrol GR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 ale co se týče tý diskuze nebo Pešírova auta, tak ja jsem furt příznivec tuningu pro všední den... ono je sice hezké mít leštěnky, které leží na zemi, ale pro všední provoz bývají dost nevyužitelné...vemte třeba Berušku ta byla snížená jen o blbejch 30 mm a v těch prdelkovicích ve kterých ted bydlím měla dost problémy, aby se tam dostala. S octáfkou to je o dost lepší ale jsou furt místa kde najíždím hooodně opatrně. Takže sumasumárum - Pešír má hezkou barvu, hezký auto, hezkou nálepku a je s tím spokojenej, tak co ho při tom nechat a další upravy ať se odvíjí od možností provozu ve kterým jezdí ... tak a ted se do mě pusťtě Dakie a Mole :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 tak na tohle budu mít vždycky svůj názor.. vem si o kolik byla snížená Fejby a vyjel sem všude.. trošku přemýšlení hlavou a je to bez problémů, nikdy sem neřekl, že někam nepojedu kvůli tomu, že sem moc nízko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 jo, ale v Turnově nevíte co to je sníh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 ty woe a já bych dostal hnedle zjebáno za OT!!! Dakie: tak až budu s penězma někde jinde, tak se domluvíme a můžeš mi jí vytunit ale nejlepčí pracant bude ta kokta po fejbince to bude jedna báseň, 4kola, červená a asi ve scoutu a samo, že ropáka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 tfuj červenej scout... vyber lepší barvu, třeba zelená arctic nebo černá metla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 já se ti taky neprdim do GT! prostě bude červenej, ale v nejhoršim černej, a nebo bude obyč kokta taky ve 4kolce a udělám z ní RS vzhledově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 tak já bych si do toho taky nenechal kecat žejo červená je na scoutu ošklivá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.