mejtys Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Ahoj chci se zeptat jestli se nejakym zpusobem da vypnout zapalovac pri vyndani klicku... Chtel bych lednicku a kdybych ji nechal zaplou tak mi asi vybije baterku... Diky za odpovedi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 rozdíl mezi vypnutím ledničky a vytažením ledničky ze zásuvky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 muselo by se to přepojit v pojistkovce za sv 30 na sw 15 popřípadě 75 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mejtys Odesláno Červen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 No kdyz vystoupis z auta a mas jit pokazde do kuru vytahnout lednicku ze zasuvky neni moc idealni a dale bych chtel jeste mit zapojeny ve predu blutut a nechce se mi to furt vytahovat a znova zapinat proste to chci mit jak kamos v passatu ten vytahne klicky a zasuvky mu nejedou... Edit... Rolbař muzes mi to prosim trochu vysvetlit v elektrice nejsem prilis zbehly.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 SV30 je trvalé napájení, SV15 je spínané napájení. Pokud v tom nejsi sběhlý, tak bych to nechal někomu, je to práce na chvilku a nemusíš u toho ležet půl víkendu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.