TomKala Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Ahoj Borci, na mojí octavii se mi poslední dobou deje to, ze kdyz jedu a zatacim do prava - nekdy to dela i na rovine, tak mi zacne piskat zadni prava brzda - pokud seslapnu brzdovy pedal, tak se frekvence zvuku zvysi a pote prestane... prikladam video... https://youtu.be/GcWwyCbPoQs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 V jakém jsou stavu kotouče? Nemáš spíš chytnuté ložiško? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 asi se ti nevrací táhlo od ručky, tohle mi taky dělalo, dal jsem pomocné pružinky z O2 a mám klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 mě ten zvuk dělal levý zadní brzdič, až sem sundal kolo tak sem si všimnul, že manžetka kolem pístku vůbec není a pístek přidřený a desky z jedné strany sjeté až na plech. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomKala Odesláno Červen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 lozisko to asi nebude, dela to jakoby po chvilce jizdy. pokud jedu pravotocivou zatacku a zacnu brzdit frekvence hluku se zvysi a pote prestane uplne. a po chvilce je zvuk zase zpet. Zajimave je, ze pri teplem pocasi je hluk castejsi nez treba pri desti kdy je to skoro OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 říkám táhlo ručky, když po jízdě šáhneš na kotouč bude ručitě o hodně teplejší než druhý, zkus ty pružinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.