Ropik Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 Ahoj, Řeším dilema s rádiem a handsfree. První věc, chci do auta handsfree. Mám v autě (O2 FL) originál Swing bez BT. Poslouchám hudbu přes AUX. Otázka jedna: když dodělám do auta originál BT HF můžu připojit 2(nebo 3) telefony? Otázka dva: když připojím telefon, můžu poslouchat hudbu z telefonu přes BT? Otázka tři: můžu poslouchat hudbu z AUX a nebo MDI (tablet) a mít přitom připojený telefon na handsfree? Předem díky za odpovědi, třeba zjistím, že se mi nevyplatí dodělat BT a ušetřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Červen 25, 2015 Sdílet Odesláno Červen 25, 2015 1) ano 2) záleží na typu HF sady, musí mít A2DP 3) ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ropik Odesláno Červen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Díky moc, takže se mi vyplati udělat obojí. MDI i BT. Nechci columba (mapy, mnohem větší šance na vykradení, slabší multimediální vyžití atd.) Doprčic jak by se hodil někdo šikovnej v okolí Mostu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 prahu máš kousek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tommyk Odesláno Červen 27, 2015 Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Díky moc, takže se mi vyplati udělat obojí. MDI i BT. Nechci columba (mapy, mnohem větší šance na vykradení, slabší multimediální vyžití atd.) Doprčic jak by se hodil někdo šikovnej v okolí Mostu... psal jsem ti sz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.