Jump to content

únik chladící kapaliny

Recommended Posts

Zdravím, nevěděl by někdo čím by to mohlo být? Za den ubyde půl litru vody a zespoda je mokrá nádobka. Nádobku jsem mněnil a problém přetrvává. Nádobka je stále mokrá, zdá se mi, že to uniká přez horní otvor jak je u ní plastová hadička směřující po boku dólu Pod nádržkou jsem našel špunt a netuším zda tam patří. Nedávno mi dálo to že chvíli tam byla voda nad riskou, potom zas pod riskou. Teď už jen dolejvám.

Pozri sa akú farbu ma chladiacia kvapalina a či na vrchu neplava olej. Je možné že máš poškodené tesnenie pod hlavou a tlakuje to do systému a voda ti preteká cez prepad. Skontroluj pri zohriatom motore či v nádobe nieje voda až príliš vysoko a rukou tlak na hornej hadici chladica.

• 1 year later...

Dobrý den,

tak jsem se také setkal nyní s únikem chladící kapaliny.Mizelo mně ,až 1 litr za 400km. Olej čistý,voda také,tak jsem pátral a zjistil že to teče za motorem u té hadičky na obrázku. prodává se jenom set a ptám se jestli nevíte zda se dá koupit nějaká náhrada ,nevím vnitřní přůměr je tam hodně blbý přístup a pokud to rozdělám musím ji mít již po ruce ,protože hadička má trhlinu a s autem potřebuji jezdit.....Děkuji

post-51335-0-39884400-1472027316_thumb.jpg

• 6 years later...
V 24. 8. 2016 at 10:28, jk79 napsal:

Dobrý den,

tak jsem se také setkal nyní s únikem chladící kapaliny.Mizelo mně ,až 1 litr za 400km. Olej čistý,voda také,tak jsem pátral a zjistil že to teče za motorem u té hadičky na obrázku. prodává se jenom set a ptám se jestli nevíte zda se dá koupit nějaká náhrada ,nevím vnitřní přůměr je tam hodně blbý přístup a pokud to rozdělám musím ji mít již po ruce ,protože hadička má trhlinu a s autem potřebuji jezdit.....Děkuji

post-51335-0-39884400-1472027316_thumb.jpg

Ahoj, jak to dopadlo? Mam asi stejny problem. Diky za odpoved Chrosta