kadlec81 Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Zdravím, nevěděl by někdo čím by to mohlo být? Za den ubyde půl litru vody a zespoda je mokrá nádobka. Nádobku jsem mněnil a problém přetrvává. Nádobka je stále mokrá, zdá se mi, že to uniká přez horní otvor jak je u ní plastová hadička směřující po boku dólu Pod nádržkou jsem našel špunt a netuším zda tam patří. Nedávno mi dálo to že chvíli tam byla voda nad riskou, potom zas pod riskou. Teď už jen dolejvám. 0 Quote Link to comment
stevo292 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Pozri sa akú farbu ma chladiacia kvapalina a či na vrchu neplava olej. Je možné že máš poškodené tesnenie pod hlavou a tlakuje to do systému a voda ti preteká cez prepad. Skontroluj pri zohriatom motore či v nádobe nieje voda až príliš vysoko a rukou tlak na hornej hadici chladica. 0 Quote Link to comment
PROCHY603 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Prasknuta hlava alebo tesnenie. :palec: 0 Quote Link to comment
jk79 Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Dobrý den, tak jsem se také setkal nyní s únikem chladící kapaliny.Mizelo mně ,až 1 litr za 400km. Olej čistý,voda také,tak jsem pátral a zjistil že to teče za motorem u té hadičky na obrázku. prodává se jenom set a ptám se jestli nevíte zda se dá koupit nějaká náhrada ,nevím vnitřní přůměr je tam hodně blbý přístup a pokud to rozdělám musím ji mít již po ruce ,protože hadička má trhlinu a s autem potřebuji jezdit.....Děkuji 0 Quote Link to comment
Chrosta Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 V 24. 8. 2016 at 10:28, jk79 napsal: Dobrý den, tak jsem se také setkal nyní s únikem chladící kapaliny.Mizelo mně ,až 1 litr za 400km. Olej čistý,voda také,tak jsem pátral a zjistil že to teče za motorem u té hadičky na obrázku. prodává se jenom set a ptám se jestli nevíte zda se dá koupit nějaká náhrada ,nevím vnitřní přůměr je tam hodně blbý přístup a pokud to rozdělám musím ji mít již po ruce ,protože hadička má trhlinu a s autem potřebuji jezdit.....Děkuji Ahoj, jak to dopadlo? Mam asi stejny problem. Diky za odpoved Chrosta 0 Quote Link to comment
jk79 Posted May 4, 2023 Share Posted May 4, 2023 (edited) Hadice z Autokelly metráž za pár korun. Uvnitř s pletenou výztuhou tuším průměr 16,nebo 18 vnitřní ti už nepovím. Edited May 4, 2023 by jk79 0 Quote Link to comment
Recommended Posts