Přejít na obsah

únik chladící kapaliny

Doporučené příspěvky

Zdravím, nevěděl by někdo čím by to mohlo být? Za den ubyde půl litru vody a zespoda je mokrá nádobka. Nádobku jsem mněnil a problém přetrvává. Nádobka je stále mokrá, zdá se mi, že to uniká přez horní otvor jak je u ní plastová hadička směřující po boku dólu Pod nádržkou jsem našel špunt a netuším zda tam patří. Nedávno mi dálo to že chvíli tam byla voda nad riskou, potom zas pod riskou. Teď už jen dolejvám.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Dobrý den,

tak jsem se také setkal nyní s únikem chladící kapaliny.Mizelo mně ,až 1 litr za 400km. Olej čistý,voda také,tak jsem pátral a zjistil že to teče za motorem u té hadičky na obrázku. prodává se jenom set a ptám se jestli nevíte zda se dá koupit nějaká náhrada ,nevím vnitřní přůměr je tam hodně blbý přístup a pokud to rozdělám musím ji mít již po ruce ,protože hadička má trhlinu a s autem potřebuji jezdit.....Děkuji

post-51335-0-39884400-1472027316_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 6 let později...
V 24. 8. 2016 at 10:28, jk79 napsal:

Dobrý den,

tak jsem se také setkal nyní s únikem chladící kapaliny.Mizelo mně ,až 1 litr za 400km. Olej čistý,voda také,tak jsem pátral a zjistil že to teče za motorem u té hadičky na obrázku. prodává se jenom set a ptám se jestli nevíte zda se dá koupit nějaká náhrada ,nevím vnitřní přůměr je tam hodně blbý přístup a pokud to rozdělám musím ji mít již po ruce ,protože hadička má trhlinu a s autem potřebuji jezdit.....Děkuji

post-51335-0-39884400-1472027316_thumb.jpg

Ahoj, jak to dopadlo? Mam asi stejny problem. Diky za odpoved Chrosta

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...