Gorkzy Odesláno Červenec 5, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2015 Běžně parkují v garáži, ale zhruba tak před dvěma týdny jsem nechal auto před barákem venku a tohle je výsledek působení horka na "kvalitní" škodovacky interier. :) Co myslíte, má cenu s tím jít do servisu a reklamovat tuto nepříjemnost ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Jasně to je na reklamaci... pokud jsi to neurazil teda sám samozřejmě.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gorkzy Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Ne, neurazil, ale jsem zvědavy. Už jsem to poslal přímo škodě. Uvidíme co mi řeknou, kdyžtak to pak odvezu k prodejci na reklamaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Leden 26, 2016 Sdílet Odesláno Leden 26, 2016 Toto mi teraz v zime zacalo odstavat tiez.Co si vsimam,odstava to na vela octaviach,takze to vypada na nieco nedotiahnute z fabriky.Bohuzial nepomohla ani kupa novej krytky madla a opat odstava.Nejaky napad,ako to uchytit,aby sa to nevytahovalo okrem lepidla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 28, 2016 Sdílet Odesláno Leden 28, 2016 Odporúčam počkať, kým budú k dispozícii nové diely. Lepiť by som to určite nelepil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik1971 Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Ved ja som kupil novy diel a nepomohlo.Ci chysta sa tam nejaka technicka zmena,uprava? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.