Dobrozlak Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Ahoi, jsem tu s Vámi cca rok jako pozorovatel a dnes mám trošku času stát se i aktivním členem. Tohle je moje milenka, zatím v základním a trošku obouchaném provedení, combíková 81kw Octavia. Mám v plánu ji udělat světle zelený metalický lak (Kawasaki Ninja Green), zatmavit okna, trošku ji přizvednu (předek 25mm, zadek 30mm), pod motor přijde ještě dvojka plech, bo na ryby se jezdí polem nepolem cestou necestou a nerad bych, aby se mi do motoru podíval nějakej ten kamínek nu a v interiéru je v plánu lepší rádio, pokud možno i s DVD (to kdyby nebraly) a povyměňovat sedačky (nefunguje vyhřívání a přijdou mi prosezený). Až se dostanu k počítači přidám další. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Vítej :) kolik má kráska najeto? Má dobrej motor tak ať slouží. A ryby ať berou:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Na tachometru je 211xxx, tak doufám že mě netahli za splávek. ? A děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Pokud jsou to realny KM tak se zatím jen lehce zahřála :D Jinak se můžeš podívat na kontrolatachometru.cz a můžeš se mrknout podle VIN kódu a čísla posledního protokolu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Děkuji hned jak budu mít techničák v ruce to zkontroluju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Červenec 14, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Nz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Červenec 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2015 Tady je vidět jen čumák, ale byl to Náš první sraz. Druhý den co jsme ji přivezli bazaru, po myčce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Listopad 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Tak si musím poplakat, měl jsem problém s motorem přišlo mi že netáhne a navíc se ztrácel olej (ve vodě ani pod autem nebyl). Tak jsem ji dal na pozorování dnes mi stájovej mechanik volal a sdělil mi přibližný toto: hele v tom už se někdo hrabal na pístechj jsou rozšířeny drážky a jsou tam daný nějaký haluz kroužky.... Takže mě čeká komplet GO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 A jaj jaj .... nemile. Ze by si nekdo zahral na Autobazar Monte Carlo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Listopad 27, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2015 Tak to naštve:( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Listopad 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Psal jsem bývalému majiteli ten me ujišťoval že autu absolutně nic není a ze ho daval pryč jen proto že zdědil novější. Ale pochybuji že by "A" dělali něco takového s autem kterému absolutně nic není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 30, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2015 Tak to je hodně nemilé, držím palce ať se Ti to podaří dobře opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Prosinec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Kluci půjde motor z auta z anglie do normálního auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 holej motor ti pujde bez problemu, co vim tak se lisi kabelaz a servo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Prosinec 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Takže když koupím holej anglickej motor a servo atd. dám z původního motoru, tak to bude pasovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Prosinec 10, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2015 Jo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobrozlak Odesláno Duben 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2016 Děkuji Honzovi za parádní kola, v zimě zamáznu ty oděrky a dám jim nový lak. A také chci poděkovat Kouďákovi za podložky. Odesláno z mého SM-A700F pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Fešanda ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.