sejvi Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 OK super Romane, uz jsme TRI, kteri prijedou na 100%. Aspon se budeme moc tocit a odpocivat... :) Romane to by jsi pak mohl jit jeste s nama na bowling - Ustecky sraz, bude tam i RADEK (Alzbetka, Leontynka) z Chomutova a jeho nova cerna oktavka II... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 OK super Romane, uz jsme TRI, kteri prijedou na 100%. Aspon se budeme moc tocit a odpocivat... Romane to by jsi pak mohl jit jeste s nama na bowling - Ustecky sraz, bude tam i RADEK (Alzbetka, Leontynka) z Chomutova a jeho nova cerna oktavka II... Snad to vyjde s tim bowlingem.Přeci jenom to mám domů pak nějaký ten kiláček navic ale chtěl bych se s klukama aspon pozdravit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 romariooo: No prave, mas to skoro 200km, tak by bylo fajn kdyby jsi se zucastnil (aspon na chvili) i bowlingu, kdyz uz budes v Usti... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Včera jsem si koupil tu pojebanou dálniční známku tak přijedu jen mi sere že nás bude tolik chtěl jsem být aspon druhej za Pavlem, tak to vypadá že budu třetí za SEJVIm, Roman bude držet ručníky a dělat větrák když má tu fyzičku, toho nepočítám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Miles: OK super tak uz jsme CTYRI... Neprecenuj me, badminton jsem se siti snad jeste nikdy nehral. Ale je pravda ze raketu uz jsem v ruce drzel... Takze budu rad, kdyz s nekym udelam aspon nejake ty body... Vorlajz: Nezapomen vzit mi na pujceni tu tvou vyrazenou raketu. Predpokladam, ze vyrazena od Tebe bude lepsi nez nova z Globusu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 lol dobře... nějaký rakety beru... spíš přemýšlím, jestli má cenu tam být 2 hodiny? nebo by nám stačila třeba hoďka... :) turnaj bych nějak neřešil... zapinkáme ... budu vás ale muset šetřit :palec: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Vorlajz: Vzdyt uz jsme CTYRI. Hodina by byla malo, dve hodiny jsou akorad... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Já budu hrát asi pánvičkou jelikož raketu nemám když nebudu počítat svou černotu Sejvi: však mužeme hrát spolu ne? Aspon si zapinkáme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Bylo by dobrý trenére napsat kde se ta hala nachází, sice je Ústí n. Labem oproti Praze vesnice furt dost velká na to hledat jednu halu :o ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Tady je adresa haly T-CLUB: (areál mezi letním a zimním stadionem) T-CLUB, s.r.o. Masarykova 230 400 01 Ústí nad Labem http://www.tclub.cz/usti-nad-labem/badminton/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Název zní dost podezřele aby to nebyla nějaká modrá ústřice, jinak dost ot, dávám do navigace... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Jak psal vorlajz, sejdeme se v 10:40 +- 5 minut na parkovisti u zimniho stadionu... :o Mapa parkoviste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 OK, konečně slovo chlapa, přijedem s Romanem , poznáte nás dle black OII :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Masarykova ulice...prijedes do Usti od prahy,podjedes zeleznicni most,pak silnicni a za nim pojedes rovne,najedes na dalsi most a na konci sjedes doprava a na stopce doleva a hned na pumpu LukOil a tam na vas pockam. :o rekneme v 10.30. Oki? :D s sebou boty se svetlou podrazkou...a doufam,ze nebude na hale velka zima! :D vyrazim do Prahy!!! :D vezu tam bratranka...nekam do Podoli a pak zpet! Vopruz... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 jeste dodam,ze hala je hned u Zimniho stadionu. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Hmm, hmm, na skle bude přisát Tomtom 930 Trafic, takže návodu netřeba, souřadnice jsou již zadány. Zima nám v hale nebude teda aspoň mi ne :o ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 ok,takze se sejdem az u haly! :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 I´m ready and you ? :P ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 6, 2010 Sdílet Odesláno Únor 6, 2010 rano v 8.45 vyrazim z chalupy...a veci si musim pripravit az doma... na hale budu snad do 10.50 :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Pár fotek z dnešního badecu, všem to šlo bez vyjímek perfektně. Omluvte sníženou kvalitu fotek, hráči byli tak rychlí že místy byly vidět jen šmouhy a stíny..., , , , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Bylo to fajn.Perfektní nápad a celkově celá neděle :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Tak badminton byl opravdu SUPER. Vse jsem prohral... :) Ale perfektni hra, docela jsme se vsichni zapotili. Tedy jen vorlajz ne, ale ten hraje jinou ligu! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Tak kto teda vyhral? :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Hrali jsme 2x kazdy s kazdym a poradi (ktere nebylo tak dulezite :) ) bylo toto: vorlajz Miles romariooo sejvi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 S Milanem jsem jednou remizoval :) a jednou prohrál :) Jinak necejtím pravé rameno hoši... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Taky me boli RAMENO a docela jeste cejtim zapesti - ale to bude nejspis z powerballu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Hmm to je divný že jenom rameno, já si nemohl sednou na záchod jak mne bolely nohy když jsem byl poprvé... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Hmm to je divný že jenom rameno, já si nemohl sednou na záchod jak mne bolely nohy když jsem byl poprvé... :) Člověče myslel jsem si že budu mít namoženy stehna a ono noc.docela dobry.Akorát včera migréna jako prase že jsem si nakonec o půlnoci musel vzit prášek...to je z toho že jsem málo pil ale fakt šílená bolest hlavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 hoši hoši... to je lazaret! :( mě je prima a to jsem byl ještě večer na 2 hoďky pinkat tu jinou ligu ! :) ale bylo to fajn.. zahrál jsem si s váma rád! :) a fotky oki... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.