Guest Giovanny1971 Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Ahoj všichni ,, mám trochu problem se svoji octavii,, již v létě se mi zdálo že starty jsou nějaké divné,,, ale na dvoji startování to vždy chytlo,, ted v zimě je situace trochu jiná(!!! Prostě při raním startu motoru,, se motor nechce rozběhnout na 4 valce,,, jen jako kdyby tarokuje?? Při sešlápnutí plynu žádná změna :) ,, musím start opakovat 2x až 3x,, hodně to kouří--jako spatně spálená nafta postupně se však chytne,, pak při už trochu zahřátem motoru chytá perfektně,, jen se mi zdá po naskočení motoru vyletí do vyšších otáček a pak okamžitě spadne do normálu. Filtr paliva nový+ vškeré přepadové hadičky, hadice přesponkovány šrobovýma sponama. Takže padání nafty nepadá v uvahu:?? Teda jestli problém neni v samotném čerpadle ?? třeba čerpadlo nedrží a nafta z něj padne přes noc! Hžaviče + relé a doba hžavení je ok.. Tak ted nemá někdo podobnou zkušenost, či v minulosti podobný problém? Děkuji všem za podnětný příspěvek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Smajda Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 zkusil bych seřídit předvstřik :) Radek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Tak v prvé řadě, jako vždy by to chtělo udělat diagnostiku, a od toho se můžou odvíjet další kroky. Mohlo by to být právě těma předvstřikama ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Mám stejnou zkušenost Zkontroluj VAGem předvstřik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Giovanny1971 Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Mám stejnou zkušenost Zkontroluj VAGem předvstřik Chlapi děkuji,, udělám rozvody a zajdu se objednat do škoda servisu,,poněvač jsem byl ted za jednim mechanikem,,ten to napichnul na svůj Notebook a říkal že tam žádná info o předvstřiku neni??!! Tak raděj do origo servisu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Tak to stím Notebookem moc neumí Je to snadné. Motor, přizpůsobení, Skupina teď nevím z hlavy 00 nebo 01 a potom dole tlačítko TDI graf V grafu je krásně vidět toleranční pole a skutečnost Někdy se předvstřik může dosta úplně mimo toleranční pole. Potom satčí číst hjodnoty a porovnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.