VAN3R Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Nazdar.....Minulý rok mi firma M.Z. AUTO lepila folie značky ASWF-American Standard Windows Film na octaviu rs a lepili foliu aj na čelné sklo a to pás široký 14,5cm na hornú stranu čelného skla....Včera som absolvoval STK a emisnú a technik mi hovoril že budem mať problém s tým pásom lebo že vraj v legislatíve je písané ten zatienovací pás na čelnom skle môže byť len maximálne široký 10cm a v mojom prípade je to 14,5cm a nieje to zatienovací pás ale normálna folia....Na tom páse v mojom prípade je aj na pravej strane toho pásu aj ten kod........Viete mi niekto povedať ako to vlastne je stýmí foliami na čelnom skle? Budem mať stoho problém s policajtmi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 5, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 Nesmí bejt fólie na čelním skle protože zpravidla tonovane už je takže to tam nemá co dělat ... A jak ti řekli na STK tak pruh max 10 cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VAN3R Odesláno Srpen 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2015 A viem si tú foliu dať aj doma dole? lebo je to tam poriadne nalepené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Foliu strhnes dole aj sam doma. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FilipKo Odesláno Září 7, 2015 Sdílet Odesláno Září 7, 2015 ja mam pocit ze som to videl v nejakej krajine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Hugo55 Odesláno Září 29, 2015 Sdílet Odesláno Září 29, 2015 jasne to das aj doma dole s tym sa nemusis nejako trapit niekam chodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speedy799 Odesláno Říjen 6, 2015 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2015 Áno, v niektorých krajinách je to dovolené, ale u nás nie, tak načo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
obrikk Odesláno Listopad 4, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2015 taku foliu das sam dole ako nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.