luborj Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Ahojte, co by sa malo vsetko robit pri 180 000km - 2.0 TDI 81kW CR? Kedy su rozvody? Vdaka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Srpen 11, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Rozvody určitě vyměn i s pumpou, jestli ti mužu doporučit. dále bych třeba osobně vyměnil převodový olej. jinak při 180 000km kontrola DPF, výměna všech filtru. jinak sou předepsaný asi pro tvůj motor až při 210000km – Výměna ozubeného řemene vačkového hřídele a napínací kladky - vznětové motory Common Rail 2. generace (CAYC,CLCA, CLCB, CFHC, CFHF) - neplatí pro vozy provozované v prašných zemích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luborj Odesláno Srpen 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2015 Vdaka za info, prevodovy olej som menil uz pri 150 000km :) Filtre menim vsetky kazdych 30 000km. Objednane :) O 2 tyzdne do Finska a potom sa pojde na vymenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Zdravím, sorry že využiju tohle vlákno, ale čeká mě za pár stovek km pravidelný servis při 210.000 km a rád bych věděl co všechno mě čeká a kolik mě to bude asi koštovat... Mám O2FL teprve něco přes půl roku a přemýšlím jestli do s tím jít do autorizovanýho nebo ne... Předem díky za názory... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PJDefort Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Dle tvýho podpisu soudím, že máš motor 2.0 TDI CR a tam je při 210 tkm předepsaná výměna rozvodů, jinak nic extra...olej a kabinovej filtr + brzdová kapalina pokud je to 2 roky od předešlý prohlídky..pokud se budem držet jen toho co je předepsaný a nebudeš chtít něco navíc.. Jinak na samotný rozvody si připrav 14tkč v autorizáku, tolik mi bylo řečeno, když sem se ptal já..proto já osobně budu volit cestu rozvodů INA z netu + radši řemen altíku a napínák za 4500 kč a práci si autorizák účtuje do 4 tisíc..což už se dá.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin666Belial Odesláno Leden 29, 2016 Sdílet Odesláno Leden 29, 2016 Dle tvýho podpisu soudím, že máš motor 2.0 TDI CR a tam je při 210 tkm předepsaná výměna rozvodů, jinak nic extra...olej a kabinovej filtr + brzdová kapalina pokud je to 2 roky od předešlý prohlídky..pokud se budem držet jen toho co je předepsaný a nebudeš chtít něco navíc.. Jinak na samotný rozvody si připrav 14tkč v autorizáku, tolik mi bylo řečeno, když sem se ptal já..proto já osobně budu volit cestu rozvodů INA z netu + radši řemen altíku a napínák za 4500 kč a práci si autorizák účtuje do 4 tisíc..což už se dá.. Díky za info... tak to je docela pálka v autorizáku... No popřemýšlím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 Ved zober komplet rozvody original aj s pumpou a klinovym remenom od jeldu, mas tam ako clen oc zlavu a vyjde ta to na nejakych 5500kc ;) A cena prace je uz na autorizaku, kolko si zauctuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.