tomasaug94 Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 tak sem se také dočkal, od OI k SUPERBU, hrdým majitelem jsem již 4 den r.v. 2002 Motor 2.8 V6 přiděláno LPG, takže spotřeba super, výbava ELEGANCE původní cena: 1 236 400 kč jinak co mě čeká: výměna oleju, oleje v automatu, naplnění klima, VÝMĚNA MASKY, a něco s lakem, lak je nic moc :/ na léto krásný kola a výměna osvětlení za LED Najeto má 206 tisíc ověřených ta maska je hrozná, jinak nemáte někdo v černé? jinak muj dotaz: nevíte někdo proč mi maxidot neukazuje otevřené ani jedny dveře? pouze kufr.. a je rozteklej maxidot šel by vyměnit za ten co je v audi a6? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 13, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Člověče, sundej tu hruzu z te kapoty :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasaug94 Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 vždyt je tam napsáno, výměna masky :D ta je příšerná, jinak folii tam budu muset nechat ta pujde dolu až se bude dělat něco z lakem :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Srpen 13, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Myslel jsem tu folii na kapote :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasaug94 Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Bylo to bouchlý, predchozí majitel trefil srnku, vymenil obe svetla, opravil naraznik, dal tam tuhle prisernou masku, a kapotu pouze zakytoval a dal tam folii, ono to ve skutecnosti nevypadá tak zle, ale az budu resit lak na aute tak udelám i tohle ;-) nemá nekdo z vás chromový listy? Potrebuju obe na predni dvere a u spolujezdce na narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.