Guest 9300 Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Zdravím, chci se zeptat jak se vám chovají sensory zpátečky např. když vyjíždíte z garáže, konkrétně jestli sensor hlásí blízké přiblížení po celou dobu výjezdu z garáže (snímá boční stěny). Přidávali mi senzor dodatečně, tak jestli něco neposrali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Srpen 17, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2015 Když někam zacouvávám, tak senzor piští po celou dobu, když jsem přiblížen u překážky víc, než má jednotka v jednotlivých mezích nastaveno (podle vzdálenosti od překážky). Je jedno jestli zadní nebo boční. Který to je, je vidět v grafice, u mne na Swingu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napalm Odesláno Srpen 18, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2015 Souhlas, chová se to trošku "panicky". Asi je to napstaveno - raději zbytečně zapištět než zbytčně narazit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Srpen 25, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2015 ja vcera nepistel vubec a bum :D nejaky zasek hlavy a systemu najednou :D nastesti jen tuk do kolegova auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.