vojta 93 Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 Dobrý den pánové, jde vyměnit na obyčejné octavii 1 fl v nárazníku ty boční krytky za krytky z RS modelu? Velmi mě zaujalo vlákno které jsem našel ale nevím zda-li bych nemusel vyměnit celý nárazník což by nepřipadalo v úvahu. Toto je vlákno podle čeho bych se chtěl inspirovat. http://www.skodaoctavia.cz/navody-skoda-octavia/tvorba-led-denniho-sviceni-na-octavii-i-rs Díky moc za vaše názory a rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 20, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 pasovat to nebude, ale tak samo si můžeš udělat svícení do klasického nárazníku, má to tak Mato88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Srpen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2015 To je škoda :( Vypadá to vcelku slušně i s tím červeným doplňkem. Ale děkuji za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest somtvor Odesláno Září 16, 2015 Sdílet Odesláno Září 16, 2015 skusal si to urobit do klasickeho naraznika ci nie?:) chcel by som sa na to pozriet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ministr Odesláno Leden 13, 2021 Sdílet Odesláno Leden 13, 2021 Neměl by někdo na prodej mřížky do rs narazniku jak má mato88 nebo našel ny se nekdo ochotmy kdo ny mi to udělal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.